Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Μαρτίου 2018

Η πρώτη ήττα από τον ... Πανθρακικό (2015)

Σαν σήμερα στις 21/3/2015, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 3-1, για την 29η αγωνιστική της Super League της περιόδου 2014-2015...

Ήταν η πρώτη ήττα του στην ιστορία των αναμετρήσεων με τον Πανθρακικό, με τον Δικέφαλο να μετράει ως τότε εννέα νίκες... 

Ο Γεωργιάδης κατέβασε τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 έχοντας τον Ιτάνζ κάτω από δοκάρια, τους Σκόνδρα, Παπαγιαννόπουλο, Βιτόρ, Κωνσταντινίδη, στην άμυνα Τζιόλη, Γκολάσα, Μακ, Νομπόα, στη μεσαία γραμμή και τους Παπαδόπουλο – Αθανασιάδη στην επίθεση. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Περέιρα και να ξεκινήσει με τον Παπαδόπουλο, ίσως λόγω του ότι ο τελευταίος πέτυχε να σκοράρει με τον Εργοτέλη...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος στο ματς, πίεσε τον Πανθρακικό με το καλημέρα, αλλά στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Ιτάνζ, στο 7', βρέθηκε να χάνει 1-0 με γκολ του Ντιγκινί...
Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού στο πρώτο 45λεπτο. 

Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε στο πρώτο μισό του αγώνα, διάστημα κατά το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία τους και πίεζαν τον ΠΑΟΚ αναγκάζοντας τους παίκτες μας σε λάθη... 

Στο 43' ο Τζάνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Ιτάνζ κάνοντας το 2-0!!! Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από τραγική!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γεωργιάδης πέρασε στο ματς τον Περέιρα και τον Τζαβέλλα στις θέσεις των Γκολάσα και Παπαγιαννόπουλου, ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές των Περέιρα και Παπαδόπουλου τις οποίες απέκρουσε ο Αθανασιάδης.
Στο 63' ο Παπαδόπουλος βρήκε δίχτυα (από θέση οφ σάιντ) και μείωσε σε 2-1, όμως ο ΠΑΟΚ δεν συνέχισε την πίεση και στο 77' ο Στυλιαράς έδωσε πέναλτι στον Πανθρακικό (αυστηρό), το εκτέλεσε ο Ίγκορ και 3-1.

Η αλυσίδα των πολύ κακών εκτός έδρας εμφανίσεων συνεχίστηκε, το βαρέλι έδειχνε να μην έχει πάτο. Ο κόσμος (λίγος) που βρέθηκε στην Κομοτηνή αποδοκίμασε τους πάντες, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε ...

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Τζανης (46' Ιγκόρ), Ποτουρίδης. 

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Κωνσταντινίδης, Βιτόρ, Τζιόλης, Γκολάσα (46' Περέιρα), Μακ (81' Κουλούρης), Νομπόα, Δημ. Παπαδόπουλος και Αθανασιάδης
O Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, τόνισε μεταξύ των άλλων πως από την ομάδα λείπει η φρεσκάδα και η ομάδα δεν μπορεί να γυρίσει ένα αποτέλεσμα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: "Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου εμείς ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να βγάζουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Στην πρώτη επίθεση του Πανθρακικού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. 
 
Από τον ΠΑΟΚ λείπουν πολλά πράγματα για να μπορέσει γυρίσει ένα αποτέλεσμα. Αν προηγηθούμε εμείς μπορούμε να νικήσουμε. Μας λείπουν η φρεσκάδα και πίστη στη νίκη. 
 
Αισιοδοξώ πως στην διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί θα δουλέψουμε ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, το να δέχεται γκολ πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας".

Και συνέχισε λέγοντας: "Βλέπω παίκτες που δεν έχουν πίστη στις δυνατότητές τους. Ο κόσμος δεν τους πιστεύει. Στην ομάδα έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δουλεύοντας πιστεύω πως θα το γυρίσουμε. Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αισιοδοξώ πως θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα".

Σχολιάζοντας τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, είπε: "Σήμερα ο Πανθρακικός πέτυχε γκολ με λιγότερους παίκτες στην επίθεση απ' ότι είχαμε εμείς στην άμυνα! Δεν μαρκάραμε όμως σωστά".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανθρακικού υπογράμμισε: "Ο αντίπαλος σήμερα συγκεντρώθηκε στην άμυνα. Έπαιξε καλά και κλειστά. Εμείς δεν πήραμε το πλάτος για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και να απειλήσουμε από τα πλάγια. Κέρδισε δίκαια ο Πανθρακικός ήταν καλά οργανωμένος. Συγχαρητήρια".

Τέλος σε ερώτηση για τις πολλές κίτρινες που δέχτηκαν οι παίκτες του, απάντησε: "Σήμερα οι πιο πολλές ήταν πάνω σε μαρκαρίσματα. Φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας, αφού πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα..."
Ο Φακούντο Περέιρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του …

Αρχικά ο Περέιρα αναφέρθηκε στα εξής:
"Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα μπήκαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά μετά δεχθήκαμε το γκολ και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εμάς. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, κάναμε κακό παιχνίδι και χάσαμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να αλλάξει η κατάσταση: "Τώρα έχουμε μπροστά μας την διακοπή του πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Κλείνοντας ο Αργεντινός έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: "Θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4