Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα με αποδοκιμασίες στο τέλος! (1961)

Σαν σήμερα στις 26/2/1961, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο σε παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1960-1961...

Ο Δικέφαλος με τον Ζάρκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε 7.000 θεατές, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με τον Βασιλειάδη με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Λέανδρου, αλλά το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί τη χειρότερή του ως τότε εμφάνιση στη σεζόν. 

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έγιναν επικίνδυνοι και στην επανάληψη έφτασαν στην ανατροπή, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, με την άμυνά μας να κάνει ουκ ολίγα λάθη!
Το 1-1 έγινε στο 55ο λεπτό με τον Καζαντζίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπραουδάκης έκανε το 1-2 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαραβάκου και ασθενή απόκρουση του Ιατρού…

Στο 76ο λεπτό ο διαιτητής Πατσανιάν απέβαλε τον Τασσόπουλο, ο οποίος αναίτια χτύπησε τον Χάιτα, με τον ΠΑΟΚ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να πιέζει για την ισοφάριση, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Λέανδρο στο 77’ και τον Βασιλειάδη στο 82’! 

Σαλούστο, Χαβανίδης, Νικολαΐδης ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα να αποδοκιμάζεται στο τέλος της αναμέτρησης από τον κόσμο που βρέθηκε εκείνη την Κυριακή στην Τούμπα και ασφαλώς περίμενε να δει κάτι πολύ καλύτερο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιατρού, Κεμανίδης, Ραπτόπουλος, Τασσόπουλος, Γιαννέλος, Γιακουμής, Λέανδρος, Σαλούστο, Χαβανίδης, Βασιλειάδης, Νικολαΐδης.

Πανιώνιος: Σώχος, Χρήστου, Παπουλίδης, Καζαντζίδης, Γιαννακόπουλος, Μαυρίδης, Χρονόπουλος, Σαραβάκος, Γιαννακόπουλος, Χάιτας, Μπραουδάκης.

* Τη σεζόν 1960-1961 (όπως και ολόκληρη την προηγούμενη), στον πάγκο του ΠΑΟΚ καθόταν ο Ζάρκο Μιχαήλοβιτς. Η ομάδα σε 30 αγώνες πέτυχε 7 μόλις νίκες, είχε 15 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο αριθμός των 7 νικών είναι ο μικρότερος που πέτυχε ο ΠΑΟΚ από το 1959 ως σήμερα!!! Τερμάτισε στην 10η θέση σημειώνοντας 31 τέρματα και δεχόμενος 33!

* Στην αρχική εικόνα ο Σώχος αποκρούει με τις γροθιές με τον Καζαντζίδη και τον Γιακουμή να παρακολουθούν τη φάση...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4