Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Φεβρουαρίου 2018

Τα δοκάρια του στέρησαν το κάτι παραπάνω! (1991)

Σαν σήμερα στις 24/2/1991, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1990-1991 ...

Ο Δικέφαλος με τον Χρήστο Τερζανίδη (και τον Μπάμπη Μιχαηλίδη) στον πάγκο του, σε ένα γήπεδο πραγματικό βούρκο, έχασε με 2-0 από την αθηναϊκή ομάδα, δεχόμενος και τα δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο.
Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Παπουλίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίχου, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 18’ με τον Πλίτση και μετά το γκολ των γηπεδούχων στο 30ό λεπτό, δεύτερο δοκάρι με τον Μήτογλου!

Και σαν να μην έφτανε η ατυχία με τα δοκάρια, ο Πανιώνιος στο 36ο λεπτό με τον Λεάντρο Μαγκαλάες έκανε το 2-0, μετά από προσπάθεια του Ζάκκα, που έδωσε έτοιμο γκολ στον σκόρερ, που διακρίνεται στην εικόνα που ακολουθεί να το πανηγυρίζει δεόντως...
Οι παίκτες μας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη, χωρίς να καταφέρουν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του Μπέντα, να βρει τους παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης να πανηγυρίζουν τη νίκη.
Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο Κώστας Λαγωνίδης, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τουρσουνίδης – Μήτογλου – Καραγεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Μπαρμπαλιάς, Ξανθόπουλος (63' Μαύρος), Καπουράνης, Κουτρόπουλος, Παπουλίδης, Κόρας, Γρηγορίου, Μίχος, Ζιάκας, Τζανετής (11' Λεάντρο), Λαγωνικάκης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης, Μήτογλου, Μητσιμπόνας, Καραγεωργίου, Αλεξίου (46’ Μαγκντί), Πλίτσης, Μπορμπόκης, Λαγωνίδης, Χοσάμ Χασάν, Ιμπραήμ Χασάν.
* Τη σεζόν 1990-1991 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ολλανδό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του για 12 ματς (6 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες) και στη συνέχεια μετά την απομάκρυνσή του τον διαδέχτηκαν οι Τερζανίδης - Μιχαηλίδης 22 αγώνες (10 νίκες - 7 ισοπαλίες - 5 ήττες).

* Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 4η θέση με 38 βαθμούς και έναν μηδενισμό λόγω της αποχώρησής του από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τέρματα 56-39.

* Στο ημίχρονο κι ενώ οι ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ο γνωστός για το ταμπεραμέντο του Ιμπραήμ Χασάν γκρέμισε τον Μίχο, τραβώντας τον από τα μαλλιά ισχυριζόμενος στη συνέχεια ότι «του έβρισε τη μάνα»...
* Στην παραπάνω εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1990-1991.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4