Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Ιανουαρίου 2018

Διπλό με κακή εμφάνιση στη Νάουσα (1994)

Σαν σήμερα στις 23/1/1994, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Νάουσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα την οποία νίκησε με 0-1, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994 ... 

H σεζόν 1993-1994 ήταν η μοναδική από καθιερώσεως της Α' Εθνικής, που η Νάουσα αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα ήταν η δεύτερη ομάδα της περιφέρειας στην ιστορία της «μεγάλης» κατηγορίας, που ανέβηκε, δίχως να έχει τον τίτλο της πρωτεύουσας νομού. Η πρώτη ήταν ο Παναιγιάλειος. 

Στο ρόστερ της Νάουσας ανήκαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Λάκης, ο Τρούπκος, ο Κυζερίδης, ο Κατσούρης, ο Σαπάνης και άλλοι... 

Oι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά στα οποία ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με Δερμιτζάκη – Λούχοβι, με τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να παραπατάει και να προβληματίζει, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Όλεγκ Μπλαχίν, που επεσήμανε πως δεν περίμενε τη νίκη μετά από μια τέτοια εμφάνιση. 
Στο 28ο λεπτό ο πλασέ του Σαπάνη βρήκε στο αριστερό δοκάρι μας και πέρασε άουτ, ενώ στο 30' η κεφαλιά του Λούχοβι αποκρούστηκε από τον Ιακωβίδη πριν περάσει τη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων. 
Πολλά παράπονα από πλευράς γηπεδούχων για τη διαιτησία του Μπίκα και των βοηθών του και ειδικότερα στο 34ο λεπτό όταν ζήτησαν πέναλτι ισχυριζόμενοι ότι η κεφαλιά του Κυζερίδη βρήκε στο χέρι του Παναγιωτίδη! Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για μερικά λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 48ο λεπτό, όταν ο Οικονομίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Αλεξίου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά νίκησε τον Σφιντιλά, πετυχαίνοντας το τέρμα που έμελλε να δώσει τελικά τη νίκη στον ΠΑΟΚ! 
Στο 56' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πένεφ για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ζαγοράκη και η Νάουσα τελείωσε το ματς με "10".

Λούχοβι, Χάβος, Δερμιτζάκης οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:

Νάουσα: Σφιντιλάς, Τρούπκος (80' Λάκης), Χατζηδάκης, Ιακωβίδης, Φασίδης, Πένεφ, Κυζερίδης, Δημητριάδης, Σαμπάνης, Γιόνοβιτς (67' Κατσούρης), Κουρογεωργάκης.

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Παναγιωτίδης, Χάβος, Μαλιούφας, Αλεξίου, Λαγωνίδης, Οικονομίδης, Ζαγοράκης, Λούχοβι, Τουρσουνίδης (58' Γιουκούδης), Δερμιτζάκης (Καρασαββίδης).
* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια). 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4