Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιανουαρίου 2018

Δεύτερη ήττα στο Αιγάλεω μέσα σε τρεις μέρες! (2005)

Σαν σήμερα στις 15/1/2005, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Αιγάλεω, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005 ...

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις μέρες νωρίτερα (12/1) στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0  και να συνεχίζουν στη διοργάνωση!

ΠΑΟΚ και Αιγάλεω είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο «Σίτυ», ίδια μέρα (15/1), αλλά το 1978, με τους γηπεδούχους να  επικρατούν με 2-1 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1977-1978!

Στο παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα 15/1/2005 μπροστά σε λιγότερους από 1.000 θεατές (679 τα εισιτήρια!), ο Δικέφαλος με τον Ρολφ Φρίνγκερ στον πάγκο του, προηγήθηκε στο σκορ στο 12ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη. 

Η φάση ξεκίνησε από πλάγιο που εκτέλεσε ο Κουτσόπουλος, η μπάλα πήγε στον Γιασεμάκη που σέντραρε, η άμυνα του Αιγάλεω πιάστηκε στον ύπνο και ο Σαλπιγγίδης από κοντά σημείωσε το 0-1!

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο στους γηπεδούχους, έπαιξε άμυνα προσπαθώντας να κρατήσει το σκορ κάτι που κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Πιστόλη είχαν δυο τρεις ευκαιρίες για το 1-1.

Στο 65’ όμως, ο Νικολόπουλος με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Μακρή και αυτός από κοντά νίκησε τον Φερνάντεζ ισοφαρίζοντας! 

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η ανατροπή! Ο Τσάτσος εκτέλεσε φάουλ, ο Μαλαδένης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα πίσω, στην πορεία της βρέθηκε ο Νικολόπουλος που με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 72’ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο 2-2, όμως στο γύρισμα του Σαλπιγγίδη, ο Γιασεμάκης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Σιντιμπέ, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία! 

Αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει κάτι από το παιχνίδι, καθώς μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης επέστρεψε σε ανούσιο παθητικό παιχνίδι!

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Σιντιμπέ, Άγγος (51’ Μακρής), Αλεξόπουλος, Μπάρκογλου, Ψωμάς, Εντουσέι, Σκοπελίτης, Λιαπάκης (77’ Παπουτσής), Μανουσάκης, Τσάτσος, Νικολόπουλος (85’ Χρήστου).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (33’ Φερνάντεζ), Εγκωμίτης (80’ Καραδήμος), Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Ουντέζε, Καρυπίδης, Ζησόπουλος, Βαγγελής (45’ Ανδράλας), Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.  

Δηλώσεις Φρίνγκερ: «Ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε γρήγορα, αλλά στην επανάληψη κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι! Το Αιγάλεω είχε επτά ψηλούς και εμείς επτά κοντούς παίκτες, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει το αποτέλεσμα! 

Πάντως και στα δύο παιχνίδια (εννοούσε και του Κυπέλλου) δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Υπάρχουν προβλήματα. Καταρχάς χρειαζόμαστε επιθετικούς και πιστεύω ότι θα τους αποκτήσουμε. 

Κατά δεύτερον λόγο έχουμε αρκετά νέα παιδιά, όπως ο Καρυπίδης και ο Ζησόπουλος που μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά, ενώ κάποιοι παλιότεροι έχουν προβλήματα τραυματισμών».

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται οι Φερνάντεζ, Αλεξόπουλος, Ψωμάς να διεκδικούν την μπάλα, ενώ πίσω τους οι Ανδράλας - Γιασεμάκης - Κουτσόπουλος - Μαλαδένης, παρακολουθούν τη φάση.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4