Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Ιανουαρίου 2018

"Κανένας εύκολος αντίπαλος …" (1998)

Σαν σήμερα στις 2/1/1998, την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης είχε δηλώσει...

"Δεν υπάρχει εύκολο ματς σήμερα, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη ομάδα! Μέσα στο γήπεδο ξεκινάμε πάντα ένδεκα εναντίον ένδεκα και αν δεν υπολογίσεις σοβαρά κάθε αντίπαλο, τότε αλίμονό σου! Χάθηκες. Κάθε παιχνίδι για εμάς μετράει τρεις βαθμούς. 

Δε βλέπουμε το όνομα και το χρώμα φανέλας του αντιπάλου μας. Έτσι και τώρα με τον Εθνικό, παίζουμε σαν να έχουμε απέναντί μας τη Μάντσεστερ! Το κάθε ματς απαιτεί σοβαρότητα και πειθαρχία και αν δεν τα δείξουμε αυτά στο παιχνίδι δεν μπορούμε να ελπίζουμε. 

Θέλουμε το 1998 να το ξεκινήσουμε με τον πιο καλό τρόπο και οι τρεις βαθμοί μας είναι αναγκαίο. Με τη νοοτροπία αυτή καλύψαμε τη διαφορά που μας χώριζε με τον Ιωνικό. 
Αν δε θέλουμε λοιπόν να χάσουμε αυτό το αβαντάζ που κερδίσαμε, τότε θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και υπεύθυνα. 

Ο καινούριος χρόνος ελπίζω και εύχομαι να είναι χρόνος δημιουργικός για όλους, χρόνος προόδου για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας γενικότερα, χρόνος χαράς, υγείας και ευτυχίας για όλους τους Έλληνες και χρόνος που η ομάδα θα μπορέσει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα με την κατάκτηση ενός τίτλου! 

Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, τον οποίον εκτιμώ πως μπορούμε να κατακτήσουμε φέτος, αφού οι ομάδες που απέμειναν δεν είναι καλύτερες από τη δική μας".
(Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ πέρασε με διπλό από Καραϊσκάκη, επικρατώντας του Εθνικού με 0-1, χάρη σε γκολ του Ζουμπούλη στο 73', κάνοντας το 7/7 στο πρωτάθλημα).

Δηλώσεις για την καινούρια χρονιά έκανε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης, ο μάνατζερ της ομάδας Παναγιώτης Κερμανίδης, καθώς και ο Σπύρος Μαραγκός …

Άγγελος Αναστασιάδης: "Γαλήνη στις οικογένειες όλων, υγεία και δύναμη, πίστη και ελπίδα. Το ποδόσφαιρο να μείνει μακριά από θλιβερές παρεκτροπές και συνέπειες και ο ΠΑΟΚ να πάει όσο γίνεται καλύτερα! Για να γίνει αυτό το τελευταίο δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις ευχές, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο".

Σπύρος Μαραγκός: "Υγεία σε όλους τους ανθρώπους, επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό και στην ομάδα μου νίκες και διακρίσεις, όπως αυτές που το 1997 έκαναν αίσθηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

Παναγιώτης Κερμανίδης (μάνατζερ του ΠΑΟΚ): "Καλά κάνει και δεν μιλάει για τίτλους και άλλα παρόμοια ο Αναστασιάδης! Θέλουμε έναν τίτλο και αυτό είναι μέσα στα πραγματικά μας σχέδια, όσο και αν δεν το παραδέχεται ο Άγγελος, γιατί με τον τρόπο αυτό θα αγχώσει τους παίκτες… Καλά κάνει".

Σαν σήμερα στις 2/1/1998, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ζόλταν Κόβατς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας εκείνη τη σεζόν και αναμενόταν η μπλε κάρτα του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4