Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Δεκεμβρίου 2017

Εντυπωσιακό διπλό ... εντός έδρας! (2013)

Σαν σήμερα στις 15/12/2013, o ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ εύκολα με 5-2 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ΑΕΛ Καλλονής, για την 15η αγωνιστική της Super League...

Ο Χουμπ Στέφενς κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1 έχοντας τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο στην άμυνα, Λάζαρ, Κατσουράνη, στον άξονα, Ολίσε, Βούκιτς και Λούκας στη μεσαία γραμμή και επιθετικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη...

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά το ματς και στο 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Περόνε από τον Γλύκο και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος. 

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και μετά από 5' λεπτά έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Σαλπιγγίδη να μη βρίσκει στόχο σε άδεια εστία...
Στο 14' ήρθε η ισοφάριση με τον Ολίσε που πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Λούκας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1... 

Ο Δικέφαλος παροτρυνόμενος από τους 1.500 περίπου οπαδούς του που βρέθηκαν στο αθηναϊκό γήπεδο, ήταν η ομάδα που έκανε παιχνίδι και οι παίκτες του περιόρισαν τους τυπικά γηπεδούχους σε ρόλο παθητικό. 

Η κατοχή της μπάλας ήταν στα επίπεδα του 70-30, ένα γεγονός που από μόνο του δείχνει την εικόνα της αναμέτρησης.
Στο ημίωρο ακριβώς το σκηνικό του σκορ ανατράπηκε! Δράστης ο Σαλπιγγίδης που με γυριστό σουτ έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο οι αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 54' ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-3 με σκόρερ και πάλι τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που πέτυχε ένα πολύ εύκολο τέρμα σε κενή εστία! 

Στο 56' ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Αναστασιάδη (αυτογκόλ) και πήγε στην απέναντι γωνία της εστίας της Καλλονής! 

Στο 59' εκπληκτικό γκολ από τον Βούκιτς που με όμορφη εκτέλεση έκανε το 1-5 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Μυτιληνιών για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι...
Τρελό πανηγύρι στήθηκε από τους οπαδούς του Δικεφάλου που έβλεπαν την ομάδα να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και σε ένα καταπληκτικό 5λεπτο να διαλύει την άμυνα της Καλλονής, κλειδώνοντας μια εκτός έδρας νίκης.

Τζιόλης, Πόζογλου και Γεωργιάδης ήταν οι κινήσεις του Στέφενς από τον πάγκο στην επανάληψη με τους προαναφερόμενους να παίρνουν τις θέσεις των Βούκιτς, Κατσουράνη και Λούκας.
Η απόδοση του ΠΑΟΚ μετά το 1-5 όπως ήταν λογικό έπεσε, η ομάδα κατέβασε ταχύτητα και οι γηπεδούχοι βρήκαν τη ευκαιρία να βγουν από το καβούκι τους, χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί για την εστία του θεατή Γλύκου.

Στο 87' πάντως η Καλλονή βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ του Μανούσου στο δεξί «Γ» της εστίας του ΠΑΟΚ...

Μοναδική παραφωνία στο παιχνίδι, κάποια υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με αποδέκτες τους Σαλπιγγίδη και ... Ζαγοράκη!
Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης (64' Ντος Σάντος), Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γάλας (46' Κάλφας), Βαλιό, Γιουκαρής, Γιονάν Γκαρσία (64' Ντάμπος), Μανούσος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67' Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67' Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή ο Χουμπ Στέφενς στάθηκε κυρίως στην απόδοση του Δικεφάλου το πρώτο 30λεπτο...
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός:

"Πρέπει να πω ότι στα πρώτα 30 λεπτά παρουσιάσαμε πραγματικά καλή εικόνα. Μετά το 1-2 δεν με ικανοποίησε αυτό που είδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 20 λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε τα γκολ. 

Στη συνέχεια μας επηρέασαν οι αλλαγές αλλά ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Συνήθως όταν πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι δεν θέλω κάνω αλλαγές, αλλά κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. Αν παίζουμε όπως σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι".

Για τους Κατσουράνη και Ολίσε: "Έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, δεν είναι μόνο ο Κατσουράνης και ο Ολίσε, όλοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες. Γιατί όλοι προσπαθούν για να έρθουν τέτοια αποτελέσματα".

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, στάθηκε στην ευστοχία που επέδειξε σήμερα η ομάδα σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα...
Πιο συγκεκριμένα:

"Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πιο εύστοχοι. Την προηγούμενη εβδομάδα, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και σήμερα πετύχαμε πέντε γκολ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο".

Για το αν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο θα κρίνει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε και χθες που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό πρέπει ο ΠΑΟΚ και να μην πετάξει άλλους βαθμούς, δήλωσε ο Σέκου Ολίσε.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε μόνο για τους τρεις πόντους γιατί είχαμε δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο από αυτό. Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση, τα δώσαμε όλα και η ομάδα λειτούργησε καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί δεν είμαι στα καλύτερα μου από την αρχή της σεζόν. Είμαι λίγο πεσμένος και δεν αισθάνομαι χαρούμενος. Μπορώ με το σημερινό γκολ να σηκώσω κεφάλι στη συνέχεια και να δουλέψω πιο σκληρά για να έρθουν κι άλλα γκολ. 

Σημαίνει πολλά η νίκη, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές και δεν πρέπει να πετάμε πόντους. Έχουμε ακόμα δύο ματς φέτος και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δεύτερο γύρο. Δεν μας νοιάζει ποια ομάδα θα βγει από την κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ, παίζουμε δυναμικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε οποιονδήποτε.

Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν μπουν και να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε γεμάτο πάγκο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Έχουμε καλή ομάδα. Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους πόντους, πρέπει να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4