Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Δεκεμβρίου 2017

Το γκολ του Μίετσελ δεν ήταν αρκετό (2006)

Σαν σήμερα στις 3/12/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2006-2007 …

O Δικέφαλος μπροστά σε 15.000 θεατές (11.979 τα εισιτήρια) είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ, όμως μια λάθος απομάκρυνση του Τοχούρογλου στο 44’, έδωσε την ευκαιρία στον Γουνδουλάκη να ισοφαρίσει…

Μόλις στο 4’ το σουτ του Γκονζάλες από καλή θέση πέρασε άουτ, στο 12’ ο Κρέσιτς σταμάτησε τον Τόργκελε, στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μπαλάφα αποκρούστηκε επί της γραμμής από Σπυρόπουλο, στο 27’ η κεφαλιά του Μίετσελ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει στο 33’ ο Πολωνός να ανοίξει επιτέλους το σκορ, με δυνατό συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Κρέσιτς.

Και ενώ ο ΠΑΟΚ έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, ήρθε στο 44’ ο Γουνδουλάκης να εκμεταλλευτεί άτσαλη απόκρουσε του Τοχούρογλου και με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ να πετύχει από το πουθενά το 1-1…

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με τους Χαραλαμπίδη στο 62’ και Μπαρκαουάν στο 77’ και ευτυχώς στο 90’ γλιτώσαμε στα χειρότερα, όταν ο Ενσαλίβα μετά από λάθος του Ηλιάδη σούταρε άουτ!

Στα επόμενα χρόνια, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφυγε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς θετικό αποτέλεσμα, καθώς ακολούθησαν 12 παιχνίδια, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες!
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αραμπατζής (82’ Βαγγελής), Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας (46’ Χαραλαμπίδης), Χαραλάμπους, Μίετσελ, Τόργκελε (62’ Τσίγκας), Γκονζάλες. 

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτιέ, Πλετς Ενσαλίβα, Αραβίδης, Κουτσόπουλος (80’ Γκάσπαρ), Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Ζωγραφάκης (89’ Εξουζίδης), Σιαλμάς (72’ Κόντι).

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής...
* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ... 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4