Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Οκτωβρίου 2017

Άξιζε την ισοπαλία, αλλά ... (2010)

Σαν σήμερα στις 21/10/2010, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Ελ Μαδριγάλ από την Βιγιαρεάλ, στο 3ο παιχνίδι του 4ου ομίλου του Europa League, αν και στάθηκε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού...

Πλήρωσε όμως τη στιγμιαία αδράνειά του στο 38ο λεπτό, όταν δέχτηκε από τον Ρούμπεν, το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Μάκης Χάβος παρέταξε τον Δικέφαλο με 4-1-4-1 έχοντας τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Μπουσαϊντί δεξιά, Κοντρέρας, Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και τον Σνάουτσνερ αριστερά. 

Ο Βιτόλο στο κέντρο σαν κόφτης, ενώ μπροστά του ξεκίνησαν ο Φωτάκης, ο Ίβιτς και στα πλάγια του κέντρου οι Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ. Μοναδικός προωθημένος ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.
Ο ΠΑΟΚ είχε τη θερμή συμπαράσταση 1.500 οπαδών του στο Ελ Μαδριγάλ που δεν έπαψαν ούτε λεπτό να ενισχύουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ισπανούς να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Κρέσιτς, μιας και οι μέσοι του ΠΑΟΚ έκαναν πολύ καλή δουλειά αφοπλίζοντες ουσιαστικά τους τεχνίτες παίκτες των γηπεδούχων. 

Μάλιστα αυτός που ήταν περισσότερο απειλητικός -στο διάστημα αυτό- ήταν ο Δικέφαλος και όταν του δινόταν η ευκαιρία ξεχυνόταν στην αντεπίθεση κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην εστία του Λόπεζ.
Ασφαλώς το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό στην αναμέτρηση καθώς "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι περισσότεροι από τους παίκτες μας . 

Στο πρώτο 45λεπτο η Βιγιαρεάλ δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή μας και δυστυχώς την μοναδική φορά που το έκανε σκόραρε κιόλας. Ήταν το 38ο λεπτό όταν ο Βαλέρο πάσαρε για τον Ρόσι, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει για τον Ρούμπεν και ο Αργεντινός επιθετικός νίκησε με ωραίο διαγώνιο σουτ τον Κρέσιτς για το 1-0.

Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για να περάσουμε στην επανάληψη όπου η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Βιγιαρεάλ δεν έπειθε με τίποτε ότι ήταν η ομάδα φόβητρο που ίσως περιμέναμε, αλλά και ο ΠΑΟΚ φαινόταν να μην το πιστεύει πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι...

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ (Γκαρίδο): Ντιέγο Λόπεθ, Άνχελ Λόπεθ, Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Καπντεβίλα, Σοριάνο, Καθόρλα (77' Μοντέρο), Βαλέρο, Κάνι, Ρόσι (70' Νιλμάρ), Ρούμπεν (82' Άλτιντορ).

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (85' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης).

Δείτε photos από το παιχνίδι ... 


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4