Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Αυγούστου 2017

Ασίστ Μιχόπουλος, γκολ Φραντζέσκος (1999)


Σαν σήμερα στις 22/8/1999, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό, στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας 1999-2000...

 
Στην 58η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 1999-2000 μετείχαν συνολικά 56 ομάδες (18 Α' εθνικής, 18 Β' εθνικής και 20 Γ' εθνικής κατηγορίας) και διεξήχθη σε 5 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού.

Την χρονιά αυτή επανήλθε το σύστημα της αρχικής φάσης των ομίλων μετά την προσωρινή τριετή κατάργησή του, ενώ μέχρι και τη φάση των προημιτελικών όλοι οι αγώνες ήταν μονοί (νοκ άουτ).
 
Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε στον 2ο όμιλο (έκανε εύκολα το 5/5), μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου, το Αγερσανί Νάξου, τη Βέροια, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, την Παναχαϊκή και σαν σήμερα στις 22/8/1999 αντιμετώπισε στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό.
 
Η ομάδας μας πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ που ήρθαν στην επανάληψη, το πρώτο στο 47' με κεφαλιά του Ντόλμπεργκ μετά από κόρνερ του Φραντζέσκου και το δεύτερο στο 81' με τον Φραντζέσκο, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του ... Νίκου Μιχόπουλου!

Λίγο νωρίτερα ο Φρούσος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπάντοβιτς σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Καλαϊτζή.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι...

Oι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου:
Καλαϊτζής, Σαμολαδάς, Μπέγκος, Κιοσσές (60' ∆ενελάβας), Πανόπουλος, Μακρής, Μάντα, Βλαχούδης, Νόλης, Τσέκος (54' Βαλλιανάτος), Παππάς (69' Καρκαλέτσης).
 
ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς, Βενετίδης, Κατσαμπής, Ντόλμπεργκ, Νάγκμπε, Καφές, Τουρσουνίδης (65' Γεωργιάδης), Φραντζέσκος, Σάμπρι, Βαλέντσια (60'Φρούσσος).

Τα αποτελέσματα του Δικεφάλου στη φάση των ομίλων:

1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Αγερσανί 2-0
2η αγωνιστική: Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 0-2
3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή 5-0
4η αγωνιστική: Ποσειδώνας Μηχανιώνας - ΠΑΟΚ 0-3
5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Βέροια 1-0

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στον θεσμό εκείνη τη σεζόν, σταμάτησε στον επόμενο γύρο, με την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 2-1 (Αλεξανδρής 2́', Γιαννακόπουλος 54́' - Φρούσσος 19'). Το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ και ίσως το μπαλάκι της κλήρωσης είχε τον γνωστό πυρετό!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4