Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Δεκεμβρίου 2016

Άλλη μια "αποφράδα" μέρα (retro story)

Σαν σήμερα στις 10/12/1967 έχασαν την ζωή τους ο Κλεάνθης και η Ελένη Δαράτση σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθ' οδόν για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στις Σέρρες...

Δεν είχαν περάσει ούτε δυο μήνες από την ημέρα (15/10/1967) που είχαν φύγει από τη ζωή τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ατύχημα που έγινε στην Αλεξάνδρεια ...

Ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και στις τάξεις των οπαδών είχε σημάνει πραγματικός συνεγερμός. 

Σε ένα από τα εκατοντάδες Ι.Χ. που έκαναν το ταξίδι Θεσσαλονίη - Σέρρες, επέβαιναν ο 30χρονος Κλεάνθης Δαράτσης, η 27χρονη γυναίκα του Ελένη, η μικρή κόρη τους, ο 27χρονος αδερφός του Αριστοτέλης (οδηγός) και ο 23χρονος φίλος τους Αντώνης Μπάτσαλης.

Η ώρα ήταν 2:00 το μεσημέρι (10/12/1967), το παιχνίδι ξεκινούσε στις 3:00 και η παρέα βρισκόταν καθοδόν, στο 72ο χιλιόμετρο Νιγρίτας - Σερρών, έχοντας αντιληφθεί πως πιθανότατα θα έφταναν στο γήπεδο καθυστερημένα. 

Η υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυξε το μικρό αυτοκίνητο, είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχό του, αυτό να βγει από την πορεία του, να περάσει το χαντάκι που υπήρχε στα πλάγια και να βρεθεί "σφιχταγκαλιασμένο" με ένα δέντρο!

Το ζεύγος Δαράτση άφησε την τελευταία του πνοή επιτόπου, ο οδηγός βρέθηκε στο Νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη για τη ζωή του, ενώ η μικρή και ο φίλος της οικογένειας δεν έπαθαν τίποτε και βγήκαν σώοι από το φοβερό σύμπλεγμα δέντρου - αυτοκινήτου!

Για την ιστορία ο Δικέφαλος επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-2, όμως η απώλεια των δύο, συγκλόνισε και το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αυτοικίνητο ήταν ενός φίλου, που τους το δάνεισε!

* Η αρχική photo δεν είναι από το συγκεκριμένο ατύχημα, αλλά είναι photo αρχείου...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4