Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Φεβρουαρίου 2017

Το πάλεψαν οι "σαρδέλες" με Ολυμπιακό! (2008)

Σαν σήμερα στις 23/2/2008, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008... 

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, αλλά με πενιχρό ρόστερ (η εποχή των σαρδελών), υποδέχτηκε τον πιο μισητό αντίπαλο από το σύνολο των ομάδων που έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία!

Η Τούμπα ήταν και πάλι καζάνι, μεταμορφώνοντας προς το καλύτερο την ομάδα, καθώς ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς το γήπεδο, μιας και δύο ώρες πριν την έναρξη δεν έπεφτε καρφίτσα. 

Με την αύρα της, μόλις στο 2' έγινε το 1-0 από τον Τόνι Γκονζάλες, ένα γκολ από τα αποδυτήρια μετά από ασθενή απόκρουση του "κηπουρού" σε σουτ του ... Χριστοδουλόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ισορρόπησαν και στο 22' έφτασαν στο 1-1 με τον Κοβάσεβιτς, που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το μεγάλο λάθος του Γκάβρανσιτς! Κατά δήλωση του ιδίου, έσκασε η μπάλα κατά τρόπο που δεν περίμενε μπροστά του, με αποτέλεσμα τη γκέλα...

Ο ΠΑΟΚ βγήκε πάλι στην επίθεση και στο 32' ο διαιτητής Παμπορίδης (ήταν καλός σε γενικές γραμμές, περιέργως αυτή τη φορά), έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του δραστήριου Γκονζάλες από τον Πατσατζόγλου, αλλά ο Κονσεϊσάο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικοπολίδη από τα 11 μέτρα, με τον ΠΑΟΚ να μετρά ένα αρνητικό σερί τριών χαμένων πέναλτι στα τρία που μας είχαν δοθεί εκείνη τη σεζόν.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πήγε και προκάλεσε τον παίκτη μας αμέσως μετά, ενώ φεύγοντας οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, είχαμε αντιπαρέθεση των δύο στη φυσούνα με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να αποφεύγονται τα χειρότερα!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε να αρκείται στο 1-1, δεν απείλησε αλλά ουσιαστικά και δεν απειλήθηκε από την ομάδα της Μουνιχίας, που είχε μια φλύαρη και ανούσια υπεροχή!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Μελίσσης, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Σνάουτσνερ, Κονσεϊσάο (67' Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Βερόν, Γκονζάλες (55' Γεωργιάδης), Σάλμον (82' Ίλιεφ), Χριστοδουλόπουλος.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Σέζαρ ,Λεονάρντο, Πατσατζόγλου (76' Νούνιες), Στολτίδης, Γκαλέτι (13' Σίσιτς), Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς.

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια πολύ κακή χρονιά για τον Δικέφαλο! Τερμάτισε στην 9η θέση με 35 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες - 5 ισοπαλίες -15 (!!!) ήττες, με τέρματα 29-35!

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Παράσχο στον πάγκο μας (1 μόλις ματς, στην Ξάνθη), για να αναλάβει στη συνέχεια ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρέμεινε στο τιμόνι του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4