Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιανουαρίου 2020

Κούδας - Δημόπουλος για το ματς με τον Εθνικό (1984)

Σαν σήμερα στις 4/1/1984, ημέρα Τετάρτη, ο Γιώργος Κούδας και ο Χρήστος Δημόπουλος αναφέρθηκαν σε δηλώσεις του στο κυριακάτικο (8/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό …

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν: 

Γιώργος Κούδας: «Είναι για μας η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται στο φετινό πρωτάθλημα να πλησιάσουμε την κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από εκείνη της 11ης αγωνιστικής όταν χάσαμε αδικαιολόγητο βαθμό από τον Πανσερραϊκό και όχι μόνο δεν φτάσαμε τους πρωτοπόρους αλλά βρεθήκαμε και ένα βαθμό πίσω τους. 

Με τον Εθνικό όμως δε θα πάθουμε τα ίδια. Κατεβαίνουμε στο Φάληρο αποφασισμένοι να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, γιατί έχουν στενέψει τα περιθώρια. Έχουμε ξεπεράσει την κρίση που ταλαιπώρησε πολύ τον ΠΑΟΚ και με τη νίκη επί του Απόλλωνα κάναμε καινούριο ξεκίνημα, ελπίζοντας να βάλουμε τέλος στο σερί των χαμένων βαθμών. 

Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε όρθιοι στο φαληρικό στάδιο. Με αυτό δεν υποτιμώ τον Εθνικό τον οποίον υπολογίζουμε πολύ, αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να ξαναβρεί ο ΠΑΟΚ τον χαμένο εαυτό του. Για μας το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι μια σκληρή δοκιμασία που πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε με χαμόγελα».

Χρήστος Δημόπουλος: «Η επιτυχία μας κόντρα στον Απόλλωνα μας ανέβασε το πεσμένο ηθικό. Βλέπεις πετύχαμε αυτή τη νίκη σε μια εποχή που την είχαμε όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη. 

Ο ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει σιγά σιγά το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και πιστεύω πως την Κυριακή το απόγευμα θα χαιρετήσει τον καινούριο χρόνο με μια νίκη σε βάρος του Εθνικού, που θα του επιτρέπει να μπει για τα καλά στην τροχιά του τίτλου, πολύ περισσότερο αν οι πρωτοπόροι έχουν απώλειες. 

Ο Εθνικός είναι υπολογίσιμο σωματείο, αλλά παρουσιάζεται ασταθής και καρδιοχτυπά τους φιλάθλους του. Δε νομίζω πως θα μπορέσει να μας κόψει βαθμό. Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουμε δώσει όρκο, με την καινούρια χρονιά να ξαναγεννηθεί ένας καινούριος ΠΑΟΚ».

Για την ιστορία, ο αήττητος ως τότε ΠΑΟΚ εκείνης της σεζόν, γνώρισε βαριά ήττα στον Πειραιά από τον Εθνικό με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1983-1984...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4