Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Νοεμβρίου 2019

Το επίσημο ματς έγινε τελικά ... φιλικό (1929)

Σαν σήμερα στις 24/11/1929, ημέρα Κυριακή, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Ηρακλή τον Μακεδονικό …
 
Ο Δικέφαλος, εκείνη τη μέρα, επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης της περιόδου 1929-1930, όμως ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης του διαιτητού Δούσκα. 

Έτσι οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι, έχοντας σε ρόλο διαιτητή τον Ανδρεάδη. Ο Μακεδονικός ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη με 1-2, εκμεταλλευόμενος τα δώρα του τερματοφύλακά μας (Παπαδόπουλος Χ.). 

Το σκορ άνοιξε ο Χαριστού για τον Μακεδονικό, ο Μαλαξόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, για να γραφτεί το τελικό 1-2 από τον Δημητρέσκου. 

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πίεσε στην επανάληψη για να γυρίσει το ματς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Χ., Μαλαξόπουλος, Μάντικας, Γεωργιάδης, Μακαρονόπουλος, Χρηστίδης, Παζάρογλου, Βλάχου, Σεϊσόγλου, Ετιέν, Καβουρματζής.

* Στην αρχική εικόνα η Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια της περιόδου 1929-1930. Διακρίνονται από τα αριστερά οι, Ν. Φαρινόλας, Φ. Λιανόπουλος, Γ. Μπιμπλής, Δραγάτσης ΙΙ, άγνωστος, Θρ. Πανίδης, άγνωστος, Κ. Κουλούρης, Λ. Πυλόρωφ, άγνωστος και Στ. Ηλιάδης.



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4