Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική ισοπαλία με Δόξα, σε ματς ανατροπών (1984)

Σαν σήμερα στις 5/9/1984, ο μετέπειτα πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τη Δόξα Δράμας, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 ...

Ο Δικέφαλος με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του, μπροστά σε 2.000 θεατές (1.311 τα εισιτήρια), είχε δοκάρι μόλις στο 3' με τον Δαμανάκη και έξι λεπτά αργότερα (9') προηγήθηκε στο σκορ με σουτ του Βασιλάκου.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 11' με γκολ που σημείωσε ο Μεσημερλής, μετά από σέντρα του Λευκόπουλο και με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Κοντογιαννίδη.

Στο 55' ο Στράντζαλης με ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 με τη βοήθεια και του δοκαριού, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα (57') ο Φλέγκας από μπαλιά του Υφαντίδη να γράψει το 3-1.

Στο 63' ο Καρασαββίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γκατζηλάκη και μείωσε σε 3-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-3 στο 85' όταν ο Πάπριτσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Βασιλάκος, Καρασαββίδης, Πάπριτσα και από τη μαχητική Δόξα οι Μεσημερλής, Λιούμοβιτς, Μαργαριτίδης, Πανίδης.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Γκατζηλάκης, Λευκόπουλος (53' Μαργαριτίδης), Πανίδης, Σαλπιγγίδης, Σταύρου (65' Χατζηπαρασκευάς), Φλέγκας (88' Ηλιάδης), Υφαντίδης (78' Μάλλιος), Λιούμοβιτς (69' Παχατουρίδης), Μεσημερλής, Στράντζαλης (65' Κουγιανός), Τσελεπής.

ΠΑΟΚ: Τερζής (46' Παντέλης), Τσουρέλας, Ιωσηφίδης, Μπανιώτης (46' Σίγγας), Γιούρισιτς (64' Αποστόλου), Σκαρτάδος, Δαμανάκης (46' Αλεξανδρίδης), Ψαρράς (54' Μαυρομάτης), Πάπριτσα, Βασιλάκος, Κωστίκος (46' Καρασαββίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4