Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Ιανουαρίου 2020

Φιλική νίκη με κόντρα καιρό (1982)

Σαν σήμερα στις 7/1/1982, ημέρα Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τη Βέροια, την οποία κέρδισε με 2-0 και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1981-1982 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί δεκατέσσερις αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, μπροστά σε 1.000 «ηρωικούς» θεατές, πήρε τη νίκη με 2-0, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιεί σχεδόν από μία διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, αφήνοντας για ολόκληρο το 90λεπτο στον αγωνιστικό χώρο μόνο τους Φούρτουλα, Πέλλιο.

Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς φυσούσε δυνατός άνεμος και έπεφτε χιονόνερο, καθ’ όλη τη διάρκειά του (γι' αυτό και "ηρωικοί" οι φίλαθλοι)!

Στο 7’ ο Δημόπουλος σούταρε με δύναμη, ο Μπαλτσής απέκρουσε και ο επερχόμενος Ψαρράς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 40’ όταν ο Κούδας με ατομική προσπάθεια απέφυγε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλτσίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης (46’ Σίγγας), Τσουρέλας (46’ Σάλαμον), Ιωσηφίδης (46’ Αλαβάντας), Πέλλιος, Ψαρράς (46’ Ζαπουνίδης), Κωστίκος (46’ Γκουερίνο), Κούδας (46’ Βασιλάκος), Δημόπουλος (46’ Αποστολίδης), Δαμανάκης (46’ Αποστόλου), Γεωργόπουλος (46’ Αλεξανδρίδης).

Βέροια: Μπαλτσής (46’ Λαζάρου), Κατσώνης, Γκατζιτζόπουλος, Μελετίδης, Μίλης, Χατζάρας (46’ Χωματάς), Τοπανίδης, Ακριβόπουλος, Χατζηαθανασίου, Ελευθεριάδης (46’ Γιαννακόπουλος), Πουρσανίδης (46’ Σίμπος).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4