Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Σεπτεμβρίου 2019

Η κόντρα του Πίχατσεκ με τη διοίκηση της ΠΑΕ (1979)

Σαν σήμερα στις 24/9/1979, βγήκε στην επιφάνεια η κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στον τότε τεχνικό της ομάδας, Έγκον Πίχατσεκ και τη διοίκηση του Δικεφάλου ...

Μια μέρα νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε χάσει σε φιλικό παιχνίδι από τον Πανιώνιο στην Τούμπα με 1-2, ένα γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τόσο τον κόσμο όσο και τους υπεύθυνους της ομάδας! 

Ο Πίχατσεκ θέλεσε να δικαιολογήσει την εικόνα του ΠΑΟΚ, ισχυριζόμενος πως στη φάση της προετοιμασίας δε δόθηκαν εκτός έδρας παιχνίδια. 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, μετά τη λήξη του φιλικού με την αθηναϊκή ομάδα, κάλεσε στα αποδυτήρια τους δημοσιογράφους που ασχολούνταν με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και τους είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παρεμβαίνουν στο έργο του! 

Τους δήλωσε επίσης ότι η διοίκηση δεν επέτρεψε να μεταβεί η ομάδα στη Σαουδική Αραβία για να δώσει σειρά φιλικών αγώνων στο διάστημα 21-25 Σεπτεμβρίου. 

Αυτό ήταν κάτι το οποίο ουδείς το γνώριζε και φυσικά δημιούργησε πολλά ερωτηματικά τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στους φιλάθλους του Συλλόγου. 

Φυσικά οι δηλώσεις του Πίχατσεκ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΔΣ της ΠΑΕ και τον κάλεσαν σε απολογία ώστε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους με την παρέμβαση τρίτων στο έργο του! 

Ήταν φανερό πως οι σχέσεις του ασπρομάλλη Γερμανοπολωνού τεχνικού με την ΠΑΕ είχαν αρχίσει να κλωνίζονται. Η οριστική ρήξη ήρθε μερικούς μήνες αργότερα, στις 27/4/1980, στο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στο Καυτανζόγλειο. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4