Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Σεπτεμβρίου 2019

Ισόπαλος παίζοντας με ρεζέρβες (1958)

Σαν σήμερα στις 28/9/1958, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 ...

Ο Δικέφαλος με τον Διονύση Μινάρδο στον πάγκο του, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12', όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με κοντινό βολέ του Τσίγκου, για να ισοφαρίσει στο 38' με πέναλτι ο Κιουρτζής. 

Ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες καθώς προφυλάχτηκαν παίκτες μας μιας και το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη, απείλησε στο 8' με τον Κιουρτζή όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ηρακλή. 

Στο 12' ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Τουμπέλη, αυτός πάσαρε με κοφτή μπαλιά στον Τσίγκο, που με γυριστό βολέ από τα τέσσερα μέτρα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πρόγιο. 

Στο 38', μετά από σέντρα του Κατηκαρίδη η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μπινόπουλου, ο διαιτητής Λειβαδάς έδωσε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κιουρτζής, ξεγελώντας τον Πτολεμαίο. 

Οι προσπάθειες των ομάδων για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ στην επανάληψη, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Πρόγιος, Καρατζάς, Κεμανίδης, Πετρίδης, Ραπτόπουλος, Γιαννέλος, Μπέκος (Κατηκαρίδης), Παπαϊωάννου (Τσίντογλου), Κατηκαρίδης (Παπαϊωάννου), Κιουρτζής, Νικολαΐδης.

Ηρακλής: Πτολεμαίος, Λιάρος, Μπερεδήμας, Ιερεμιάδης (Λεμονής), Μπινόπουλος, Ράμμος, Παπαδόπουλος, Χασεκίδης, Τουμπέλης, Τσίγκος, Καλαϊτζής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4