Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Σεπτεμβρίου 2019

Ήττα για το Κύπελλο της ΔΕΘ (1930)

Σαν σήμερα στις 21/9/1930, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή, σε παιχνίδι για το Κύπελλο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης εκείνης της χρονιάς … 

Ο Δικέφαλος παρά την καλή του εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 3-2, πληρώνοντας τα λάθη του άπειρου τερματοφύλακά μας (Χαλκιάς). 

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας στο 25’ ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ, αλλά ο Μάνου στο 31’ μετά από μπαλιά του Βικόπουλου πέτυχε το 1-1. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ασκεπίδης με μακρινό δυνατό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 58’ ο Αρβανιτόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χαλκιά και σημείωσε το 3-1. 

Στο 80’ ο διαιτητής Κωνσταντινίδης έδωσε πέναλτι υπέρ μας, όμως ο Ετιέν που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ζωγραφάκη. 

Στο 85’ ο Ετιέν μείωσε σε 3-2, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο τελευταίο πεντάλεπτο να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει και έτσι ήρθε μια ήττα που ήταν πέρα για πέρα άδικη! 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μαλαξόπουλος, Παπαδόπουλος, Βλάχου, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παζάρογλου, Ετιέν, Παπαϊορδανίδης, Κωνσταντινίδης, Καμπούρογλου (46’ Καλπάκης).

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται η ομάδα του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στις 8/3/1931, πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, που έληξε ισόπαλος 1-1. 

Διακρίνονται από αριστερά, επάνω οι, Ρ. Γκάσνερ (προπονητής), Ιορδ. Παπαϊορδανίδης, Γ. Μακαρονόπουλος, Γ. Καβουρματζής, Κ. Ανδρεάδης, Β. Ποζάρογλου, Γρηγοριάδης, Ν. Πανίδης, Ν. Φαρινόλας και καθήμενοι, Ι. Μαλαξόπουλος, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ρ. Ετιέν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4