Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Αυγούστου 2019

Διέσυρε τον Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι (1986)

Σαν σήμερα στις 27/8/1986, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή, τον οποίο συνέτριψε μετά από εξαιρετική εμφάνιση, με το εντυπωσιακό 5-0 ...

Ο Δικέφαλος θαυμάστηκε από τον κόσμο που έδωσε το παρόν στις εξέδρες και έδειξε πανέτοιμος ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Το μοναδικό δυσάρεστο γεγονός, ήταν ο τραυματισμός του Καραγεωργίου από τον Ζήφκα στο 33', με τον παίκτη μας να γίνεται αναγκαστική αλλαγή!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε επιθετικά στο ματς και στο 19' άνοιξε το σκορ ο Βασιλάκος με δυνατό μακρινό σουτ, το οποίο δεν κατάφερε να σταματήσει ο Γκεοργκίεφ.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν το αντιαθλητικό τους παιχνίδι, συνέπεια του οποίου τραυματίστηκε ο Καραγεωργίου, με τον διαιτητή Γεωργιάδη να κιτρινίζει στο 36' και 38' τους Μαυρίδη και Καραΐσκο αντίστοιχα.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν κυριολεκτικά σαρωτικός, ισοπεδώνοντας τον Ηρακλή! Στο 67' ο Σκαρταδος έγραψε το 2-0, στο 74' ο Ιορδανίδης το 3-0, στο 76' ο Ψαρράς το 4-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0 από τον Μιχάλη Ιορδανίδη στο 82'.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τσουρέλας, Ψαρράς, Μαυρομάτης, Βασιλάκος.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τσουρέλας, Αλαβάντας, Μήτογλου, Μπανιώτης, Μαυρομάτης, Ψαρράς, Καραγεωργίου, Βασιλάκος, Παπαϊωάννου, Σκαρτάδος.

Ηρακλής: Γκεοργκίεφ, Ζήφκας, Ηλιάδης, Βακαλόπουλος, Λευκόπουλος, Κωφίδης, Αδάμου, Αναστασιάδης, Μαυρίδης, Χατζηλάρης, Καραΐσκος.

Έπαιξαν ακόμη με τον ΠΑΟΚ οι Μαλιούφας, Ιορδανίδης, Αλεξανδρίδης και με τον Ηρακλή οι Γκιζέλης, Ιακωβάκης, Σάμπο, Μαλουμίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4