Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουλίου 2019

"Ευκαιρία να παίξουμε σε δυνατά φιλικά" (1987)


Σαν σήμερα στις 30/7/1987, ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ολλανδός Τάις Λίμπρεχτς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, το βασικό στάδιο της οποίας θα γινόταν στη χώρα της τουλίπας...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίμπρεχτς...
 
"Είμαι ευτυχής που πάμε στην Ολλανδία για προετοιμασία. Όχι φυσικά επειδή έτσι θα αποφύγουμε τη ζέστη, αλλά γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε δυνατά φιλικά παιχνίδια. Κι αναφέρομαι φυσικά σε αυτά με την Ντε Μπος και την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς"

Μιλώντας για τον νεοαποκτηθέντα Πολ Μπάνον είχε επισημάνει: "Ο Μπάνον δεν είναι τουρίστας, είναι ευσυνείδητος επαγγελματίας, γεμάτος όρεξη για μπάλα. Προπονείται μόνος του με την Μπρέντα στην Ολλανδία και θα είναι μαζί μας εκεί"

Σε ερώτηση γιατί παίρνει στην αποστολή και τους τραυματίες, ο Λίμπρεχτς απάντησε: "Μπορεί να φαίνεται παράδοξο αλλά τόσο ο Αλαβάντας όσο και ο Μαυρομάτης θα κάνουν τη δική τους προετοιμασία στην Ολλανδία. Θα είναι κοντά μας και θα μπορούμε να επιβλέπουμε τα τραύματά τους και την πορεία της υγείας τους"

Όπως είχε ήδη κανονιστεί, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε μέρος σε τουρνουά μαζί με τις Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Μπρέντα και Ντε Μπος, με την αποστολή του Δικεφάλου να πετάει για Ολλανδία την επόμενη μέρα (31/7), μέσω Αθηνών.

Απόντες από την προετοιμασία οι στρατευμένοι Μήτογλου, Μαλιούφας, καθώς δε δόθηκε σε κανέναν στρατευμένο ποδοσφαιριστή άδεια για να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του σε χώρα του εξωτερικού!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4