Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Σεπτεμβρίου 2018

Ήττα αποκλεισμός στην Ολλανδία από Άλκμααρ! (2004)

Σαν σήμερα στις 30/9/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Ολλανδία την ΑΖ Άλκμααρ, στον επαναληπτικό αγώνα του α' γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, της περιόδου 2004-2005...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό (;) Ρολφ Φρίνγκερ πλέον στον πάγκο του, καθώς είχε πάρει πριν λίγες μέρες τη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη, αντιμετώπισε την πολύ φορμαρισμένη εκείνο το διάστημα ολλανδική ομάδα, στη ρεβάνς του 2-3 της Τούμπας (16/9/2004).
Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα γκολ του Σαλπιγγίδη μόλις στο 9ο μόλις λεπτό του αγώνα, αλλά η χαρά μας κράτησε μόλις 2 λεπτά, αφού στο 11' ο Λεωνίδας Βόκολος με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και τελικά στο 72΄ οι Ολλανδοί εδραίωσαν την πρόκριση με γκολ που πέτυχε ο Landzaat.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Αυστριακός Μπούγκερ.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ατματζίδης, Βόκολος, Φουτσίνι, Ουντέζε, Χασιώτης, Μάρκος (67' Θεοδωρίδης), Ανδράλας, Βαγγελής (67' Χάγκαν), Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης, Σκαρμούτσος.
 
AZ Alkmaar:  Timmer, Mathijsen, Opdam, De Cler, Kromkamp, Landzaat, Meerdink , Elkhattabi (82' Sektiouli), Huysegemas, Van Galen (74' Ramzi), Buskermolen (86' Rodríguez).

* Παρά την ήττα με 2-3 στο πρώτο ματς που είχε γίνει στην Τούμπα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρισκόταν σε μια πολύ άσχημη περίοδο προερχόμενη από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, μετά το φιάσκο με την Μακάμπι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο της Άλκμααρ και στήριξε την ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω video!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4