Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Σεπτεμβρίου 2018

Κακή εμφάνιση και 0-0 στην Τούμπα (1993)


Σαν σήμερα στις 25/9/1993, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994 ...

Ο Δικέφαλος με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 13.000 θεατές (11.248 τα εισιτήρια), αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες.
 
Ήταν ένα διάστημα από τη σεζόν 1993-1994 μέχρι και τη σεζόν 1997-1998 που η αθηναϊκή ομάδα έφευγε από την Τούμπα με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές της.

Στο παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα και ποιοτικά ήταν μετριότατο, η ΑΕΚ απείλησε στο 10' με τον Αλεξανδρή να πλασάρει από καλή θέση, όμως ο Πουρλιοτόπουλος μπλόκαρε και τον Σλίσκοβιτς λίγο αργότερα, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ατματσίδη.

Στην επανάληψη παίχτηκε ακόμη χειρότερο ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε μία περίπτωση με τον Αλεξανδρή, όταν η κοντινή κεφαλιά του πέρασε άουτ και από εκεί και πέρα .. τίποτε!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δερμεντζόγλου, ακούστηκε στα αυτιά τόσο των παικτών όσο και των θεατών σαν λύτρωση, καθώς υπήρχε διάχυτη η εντύπωση πως ακόμη και αν έπαιζαν μια μέρα, γκολ δε θα έμπαινε...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(Μπλαχίν): Πουρλιοτόπουλος, Καπετανόπουλος, Αέξίου, Παναγιωτίδης, Βολτέζος, Χάβος, Οικονομίδης (85' Αντώνας), Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Μπορμπόκης, Γιουκούδης (55' Αναστασιάδης).

ΑΕΚ (Μπαγεβιτς): Ατματσίδης, Καραγιάννης, Κασάπης, Μανωλάς, Βλάχος, Κοπιτσής, Σαβέφσκι, Τσιάρτας (71' Μπορμπόκης), Αλεξανδής, Δημητριάδης (61' Μητρόπουλος), Σλίσκοβιτς.

 
* Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες και τέρματα 45-38.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια).
 
* Στην παραπάνω εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1993-1994.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4