Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Αυγούστου 2018

Φτωχή (φιλική) νίκη αντί για συντριβή (1982)

Σαν σήμερα στις 18/8/1982, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της σεζόν 1982-1983 ...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, μπροστά σε 12.000 περίπου θεατές (11.697 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με το φτωχό 1-0, σκορ δυσανάλογο με την εμφάνιση της ομάδας, που άξιζε να κερδίσει με ακόμη μεγαλύτερο σκορ!
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, άρχισαν να δημιουργούνται μπροστά στις δύο εστίες οι πρώτες καλές φάσεις με τον Ηρακλή να απειλεί στο 26', όταν ο Παπαϊωάννου από καλή θέση σούταρε αλλά ο Μλάντεν εντυπωσιακά απέκρουσε.

Στο 30' και 36' ήταν η σειρά του Γκιτσιούδη να αποκρούσει σουτ του Δημόπουλου, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στο 37'.

Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Ορφανίδη, το εκμεταλλεύτηκε ο Βασιλάκος, αυτός πάσαρε στον Δημόπουλο, από το πόδι του οποίου η μπάλα πήγε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του, αλλά οι παίκτες μας έχασαν ορισμένες εντυπωσιακές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μεγαλύτερο σκορ.

Στο 78' ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Δημόπουλου, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή, που στάθηκε τυχερός και σε αυτήν τη φάση.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Φούρτουλα, Δημόπουλος και από τον Ηρακλή οι Χατζηπαναγής, Γκιτσιούδης, Παπαδόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης, Ψαρράς, Τρίμχολντ, Βασιλάκος (75' Αλεξανδρίδης), Κούδας (53' Γεωργόπουλος), Δημόπουλος.

Ηρακλής: Γκιτσιούδης, Ξανθόπουλος (63' Κόμνος), Ορφανίδης, Δημητρόφ, Ραγγέλοφ, Κωφίδης, Καλαμπάκας, Παπαϊωάννου, Καραΐσκος (53' Αδάμου), Χατζηπαναγής, Παπαδόπουλος.

* Στην παρακάτω φωτογραφία, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1982-1983
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Τρίμχολντ, Σίγγας, Κωστίκος, Πέλλιος, Παντέλης, Κούδας. Καθιστοί: Βασιλάκος, Ψαρράς, Τσουρέλας, Σκαρτάδος, Αλαβάντας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4