Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Ιουλίου 2018

Από το Καυτανζόγλειο στην Τούμπα (2007)

Σαν σήμερα στις 13/7/2007, ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, ντύθηκε στα ασπρόμαυρα...

Ο Πολωνός, που αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού μπακ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ηρακλή, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και για τα επόμενα δύο χρόνια (αρχικά) θα αγωνιζόταν με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος.

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας για δύο χρόνια με τον 28χρονο Πολωνό ποδοσφαιριστή Miroslaw Sznaucner."

Αυτή ήταν η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ακραίου αμυντικού.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Σνάουτσερ δήλωσε: "Ο πρόεδρος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με καλωσόρισε στον ΠΑΟΚ και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αυτό που μου ζήτησε είναι να δώσω το 100% του εαυτού μου στον ΠΑΟΚ και του είπα να είναι σίγουρος ότι αυτό θα το κάνω. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. 

Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό... Ξέρω αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ομάδα κάθε χρόνο είναι μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μπορώ να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Δε μίλησα με τον Γιώργο Παράσχο, αλλά ξέρω ότι με ήθελε στην ομάδα. Στα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, δύο σεζόν ήμουν αριστερό μπακ και άλλες δύο δεξί μπακ! Μπορώ να παίξω όπου θέλει ο κόουτς! 

Άκουσα ότι την περασμένη Δευτέρα υπήρχαν 15.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Έχω παίξει τέσσερις φορές αντίπαλος στην έδρα του ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο κόσμος δημιουργεί πάντα μία φανταστική ατμόσφαιρα. Θέλω να παίξω γι' αυτόν τον κόσμο!".
Ο Σνάουτσνερ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μια πενταετία (2007-2012), φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου σε 84 παιχνίδια πρωταθλήματος (120 συνολικά). Δεν ήταν ο φαντεζί μπακ, ήταν όμως ένας παίκτης με ήθος και σταθερότητα στην απόδοσή του, κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως από τον κόσμο της ομάδας!

Η ΠΑΕ τίμησε τον Μίροσλαβ στις 3/11/2013, για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, πριν από το ματς με τον Εργοτέλη, όπως μπορείτε να θυμηθείτε στο video που ακολουθεί, με την Τούμπα να χαρίζει στον παίκτη ένα ζεστό χειροκρότημα...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4