Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Ιουλίου 2018

Φιλική ισοπαλία με αποχώρηση διαιτητή (1958)

Σαν σήμερα στις 29/7/1958, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη, στο Σιντριβάνι...

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο του «Κυπέλλου διαμαρτυρίας» και οι πολλοί θεατές που έδωσαν το παρόν στις εξέδρες, σίγουρα δεν ικανοποιήθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Ο αγώνας ήταν χωρίς ρυθμό, με τις ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη σε λάθη και σε αστοχία των επιθετικών στις λίγες καλές φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες!
 
Αυτό όμως που σίγουρα θα θυμόταν για πολύ καιρό, όσοι βρέθηκαν εκείνη τη μέρα στο γήπεδο, ήταν η απόφαση του διαιτητή Παναγιωτίδη, να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.

Ήταν ένας ανεπαρκής διαιτητής, που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να επιβληθεί στους παίκτες, με αποτέλεσμα όταν προκλήθηκε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ των παικτών στο οποίο αναμίχθηκε και ο ίδιος και εντελώς ξαφνικά αποχώρησε από το γήπεδο με τη δικαιολογία ότι κινδύνευε η ακεραιότητά του.

Μετά από πιέσεις των παραγόντων των δύο ομάδων, δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι, λόγω αδιαθεσίας! 
Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με τον βοηθό Φαϊτατζίδη να αναλαμβάνει χρέη διαιτητή, μέχρι τη ολοκλήρωση του ματς!

Ο ΠΑΟΚ είχε μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο αγώνας ήταν μοιρασμένος. Σε δύο περιπτώσεις ο Τζιφρής και σε μία ο Καλιοντζής, έχασαν καλές ευκαιρίες για λογαριασμό του Άρη, ενώ το ίδιο έκανε ο Λέανδρος, στις δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχε!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πρόγιος (Λύμπος), Καρατζάς, Κεμανίδης, Πετρίδης, Καλογιάννης (Καμαλακίδης), Τσίντογλου, Κατηκαρίδης (Γιαννέλος), Παπαϊωάννου, Γιεντζής, Κιουρτζής, Λέανδρος

Άρης: Πετράκης, Νανάκος, Παναγούλιας (Σούλης), Γρηγοριάδης, Καρράς, Χατζηκώστας, Βαλτατζής, Σπανόπουλος, Πέρρος, Καλιοντζής, Τζιφρής

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1957-1958: Διακρίνονται όρθιοι από τα αριστερά: Λύμπος, Κουιρουκίδης, Κεμανίδης, Καλογιάννης, Πετρίδης, Γιεντζής. Καθιστοί: Καμαλακίδης, Παπαϊωάννου, Λέανδρος, Χαβανίδης, Χασιώτης

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4