Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Μαΐου 2018

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ σκόρπισε την Παναχαϊκή (1998)

Σαν σήμερα στις 3/5/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Παναχαϊκή, σε παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1997-1998...
Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του μπροστά σε 7.000 θεατές (6.198 τα εισιτήρια), συνέτριψε τους Πατρινούς με 4-1, σκοράροντας και τα τέσσερα τέρματά του στο διάστημα από το 20' ως το 37'...
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Νάγκμπε με φοβερό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (αρχική εικόνα), που άφησε άγαλμα τον Αμπαδιωτάκη.
Στο 23' μετά από συνδυασμό Μαραγκού – Ολιβάρες, ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 2-0 (στην εικόνα που ακολουθεί διακρίνεται να το πανηγυρίζει).
Ο ΠΑΟΚ είχε επιβάλλει έναν δαιμονιώδη ρυθμό με τους γηπεδούχους να μην έχουν καταλάβει τι τους χτύπησε.

Στο 28' και 31' ο Φραντζέσκος είδε τον Αμπαδιωτάκη να σταματάει τα σουτ που επιχείρησε από θέση τετ α τετ, αλλά ο Mr φάουλ στο 34', μετά από μπαλιά του Καπετανόπουλου σημείωσε το 3-0, κεραυνοβολώντας τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.
Δύο λεπτά αργότερα (36') ο Φραντζέσκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 4-0, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "Γ".

Η Παναχαϊκή μείωσε στο 54' με τον Κλάιχ, μετά από κάθετη μπαλιά του Βαΐτση, σημειώνοντας το γκολ της τιμής!
 
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Ολιβλαρες, Νάγκμπε, Μαραγκός Τουρσουνίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από την Παναχαϊκή διακρίθηκαν οι Αμπαδιωτάκης, Βούτσης, Κλάιχ.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Καπετανόπουλος (59' Βελής), Ολιβάρες, Ζαφειρίου, Τασιόπουλος, Νάγκμπε, Μαραγκός (75' Νάστος), Τουρσουνίδης, Φραντζέσκος, Κομίνχες (54' Ζουμπούλης), Βρύζας.

Παναχαϊκή (Διαμαντόπουλος): Αμπαδιωτάκης, Καπουράνης (46' Αργυρόπουλος), Σαμαράς (75' Ιωάννου) Ανδρεάδης (46' Κομιανός), Μπράγκαρσον, Βαΐτσης, Μίμπο, Γκοτζιάς, Κορδονούρης, Ρούσσος, Κλάιχ.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σέβεται τον κόσμο του και είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε μπάλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

Σήμερα ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας, παίξαμε αυτό το ποδόσφαιρο που θέλω, που ξέρει και μπορεί να παίζει η ομάδα. Στην επανάληψη παρότι δεν πετύχαμε γκολ, έχω την άποψη πως συνεχίζαμε να παίζουμε καλά, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε στο διάστημα αυτό δέκα ευκαιρίες, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4