Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Απριλίου 2018

Στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες (2011)

Σαν σήμερα στις 10/4/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Super League της περιόδου 2010-2011 ...

Ο Δικέφαλος με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του, μπροστά σε μόλις 3.000 θεατές (2.760 τα εισιτήρια), έμεινε στο ισόπαλο 0-0, αφού δεν κατάφερε να μετατρέψει σε κάποιο γκολ τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε! 

Με κάθαρό 4-4-2 ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ έχοντας Φωτάκη, Βιτόλο, Ίβιτς και Βιεϊρίνια στα χαφ, ενώ μπροστά τους έπαιξαν ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης.

Μόλις 6', χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα με τον Αθανασιάδη που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντής και στη συνέχεια με τον Σαλπιγγίδη που πήρε την απόκρουση, σούταρε στη δεξιά γωνία αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα, νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια ελίχθηκε από τα αριστερά αλλά το σουτ από καλή θέση το απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαντής (με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού).

Μετά το 10λεπτο οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τους Επαλέ στο 12’ και τον Σολτάνι στο 17’ και 33’, με τον Χαλκιά σε ετοιμότητα να τους κόβει την όρεξη. 

Μετά το 35’ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 37ο λεπτό, όταν Τσιρίλο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λίνο στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ και στο επόμενο λεπτό με τον Αθανασιάδη που πέρασε τον Μπαντή αλλά έστειλε την μπάλα -από πλάγια- άουτ. Εξαιρετική η κάθετη μπαλιά του Βιεϊρίνια, στην καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αν εκμεταλλευόταν μια από τις ευκαιρίες του.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', ο Τσιρίλο απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας και ο Χαλκιάς ήταν εξουδετερωμένος μετά από σουτ του Σολτάνι.

Στο 53', φάουλ για τον Ηρακλή, το εκτέλεσε ο Λίμα και ο Χαλκιάς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 62', ο ΠΑΟΚ έγινε και πάλι απειλητικός με τον Ίβιτς, που αν και ήταν σε καλή θέση για σουτ προτίμησε να σεντράρει παράλληλα και να απομακρύνουν οι αμυντικοί, ενώ στο 71', χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! 

Ο Βιεϊρίνια μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, μπορούσε να σουτάρει, αλλά προτίμησε να πασάρει στον Μουσλίμοβιτς που έπιασε κυριολεκτικά μια στραβοκλωτσιά, από εξαιρετική θέση! 
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Μπαντής, Χοσέμι, Αραμπατζής (14' Κεϊτά), Κατσαμπής (72' Στάμου), Λίμα, Ντάνι, Μαχόπ, Επαλέ (51' Γιάκομπ), Κυριαζής, Γκαρσία, Σολτάνι.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Λίνο, Φωτάκης (46' Αρίας), Βιτόλο,, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (79' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (60' Μουσλίμοβιτς).

Ο Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με στο Καυταντζόγλειο, στάθηκε στην επιθετική δυστοκία των παικτών του που δε μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Μπήκαμε στο γήπεδο με στόχο να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και να ξεκαθαρίσουμε τα play offs. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έμεινε το 0-0 απλά επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που κάναμε. Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα, πάμε να το κερδίσουμε για να ετοιμαστούμε καλύτερα για τα play offs".

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2010-2011. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4