Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Απριλίου 2018

Τρία γκολ... και ήταν πολύ λίγα! (2017)

Σαν σήμερα στις 9/4/2017, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό με 3-0, για την 28η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2016-2017...

Μπροστά σε 20.000 θεατές ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα στα χαφ και Ενρίκε, Πέλκα, Αθανασιάδη στην επίθεση.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε εκτός ενδεκάδας τους Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μαλεζά και Κουλούρη σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Περιστέρι, δίνοντάς τους ανάσες ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης για το Κύπελλο στη Λεωφόρο.

Στα πρώτα 45 λεπτά μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και κάτι άσπρες φανέλες και όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό δεν άργησε αυτό να αποτυπωθεί και στον ηλεκτρονικό πίνακα της Τούμπας.
Έτσι στο 19', ο Ενρίκε με έξυπνο πλασέ άνοιξε λογαριασμό, σε μια φάση που ξεκίνησε από βαθιά μπαλιά του Ουάρντα, ο Χουχούμης προσπάθησε να διώξει, στη φάση μπήκε ο Ενρίκε που από δύσκολη γωνία σκόραρε με τη βοήθεια του δεξιού κάθετου δοκαριού!
Στο 27', ήταν η σειρά του Λέοβατς να σκοράρει από κοντά, μετά από σέντρα του Ουάρντα και η Τούμπα πήρε φωτιά. 

Οκτώ λεπτά αργότερα (35') έγινε το 3-0 από τον Σάκχοφ! Ο ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ακολούθησε γύρισμα του Μάτος και ο Σάκχοφ σαν σε προπόνηση έγραψε το 3-0.
Ο Δικέφαλος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν υπήρχε και η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με τον Στιλ να είναι ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων και να πραγματοποιεί 2-3 σωτήριες επεμβάσεις την ώρα που ο Γλύκος ήταν θεατής στο ματς!
Στην επανάληψη η ομάδα δεν έκανε το χατίρι του κόσμου, κατέβασε ταχύτητα, δεν έδειξε να έχει το νου της στην αύξηση του σκορ, αν και σε 2-3 περιπτώσεις μπορούσε να βρει δίχτυα! 

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, Στίλ, έβγαλε με απίθανη επέμβαση σε κόρνερ την κεφαλιά του Μάτος στο 72', ενώ νωρίτερα, ο Σάκχοφ στο 52' και ο Πέλκας στο 69' έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανέβει ο δείκτης του σκορ! 

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα (56' Μαλεζάς), Λέοβατς (82' Κίτσιου), Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (71' Κάμπος), Πέλκας, Αθανασιάδης. 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μέστο, Χουχούμης, Ζέκα, Ρέις (82' Μολέδο), Μπουμάλ, Βλαχοδήμος (64' Εμποκού), Κλωναρίδης (55' Μαρινάκης), Μολίνς.
O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την νίκη επί του Παναθηναικού, και για το επερχόμενο παιχνίδι του κυπέλλου στη Λεωφόρο...

Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για το ματς σχολίασε: "Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, κερδίσαμε ένα ντέρμπι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη μας δίνει καλή ψυχολογία".

Για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει Τετάρτης: "Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με ενδιαφέρει η ομάδα μου. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να μπουν και να δώσουν αυτό, που πρέπει. Σήμερα είχαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάνουμε συχνά, αλλά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να το κάνουμε".

Για την ανεβασμένη απόδοση του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: "Δεν είναι εύκολο να βγάζεις σε κάθε ματς 10-12 ευκαιρίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι πίσω από τη μπάλα. Από τους παίκτες ζητάω συγκέντρωση σε κάθε φάση. Γνωρίζουν όλοι ότι είμαστε η ομάδα που βγάζει τις περισσότερες τελικές, άρα μπαίνει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην αντίπαλη περιοχή".

Για το απόλυτο σε νίκες στην Τούμπα με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας μετά από 33 χρόνια: "Σίγουρα είναι καλό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τις ίδιες ομάδες χάσαμε εκτός έδρας!"

Για το ματς της Τετάρτης: "Είδαμε στο πρώτο λεπτό, πήραμε κίτρινη κάρτα. Δεν έχει ξαναγίνει. Εύχομαι την Τετάρτη να κερδίσει η ομάδα, που είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο".
Ο ΜVP της αναμέτρησης, Πέδρο Ενρίκε στις δηλώσεις του τόνισε:

Για το τέρμα που σημείωσε: "Νιώθω πολύ καλά που πέτυχα το γκολ. Προσπαθούσα αρκετές αγωνιστικές για αυτό. Για εμάς που παίζουμε στην επίθεση, είναι σημαντικό, γιατί με το γκολ ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σουτ. 
 
Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολύ δυνατά, ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. 
 
Ήταν το πρώτο από τα τέσσερα που ίσως ακολουθήσουν με αυτό τον αντίπαλο. Αν είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και συμπεριφερθούμε όπως στο σημερινό παιχνίδι μπορούμε να έχουμε πολύ καλή τύχη".

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: "Από το σημερινό καλό παιχνίδι, κρατάω ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια. Έχουμε έναν προπονητή και μια ομάδα που έχει νοοτροπία νικητή. 
 
Το ζούμε κάθε μέρα και είναι πολύ σημαντικό στα μεγάλα παιχνίδια. Και εμείς είχαμε αλλαγές με τον Ατρόμητο, αλλά παίξαμε πολύ καλά. 
 
Όταν είσαι αναπληρωματικός σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις και να παίξεις. Σε μια παρόμοια περίπτωση, οι δικοί μου συμπαίκτες θα έδιναν το 100%".
Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την εύκολη επικράτηση του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού, για το παιχνίδι των δύο ομάδων στο κύπελλο, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύνεκρη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην Αίγυπτο.

Αρχικά ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν την εικόνα που δείξαμε. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο της ομάδας έχει βελτιωθεί στους τελευταίους δύο αγώνες, συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Κάθε ματς είναι σημαντικό είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ίδια εμφάνιση που κάναμε σήμερα θέλουμε να την επαναλάβουμε και την Τετάρτη. 
 
Είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου, πολύ σημαντικός για εμάς. Θα προσπαθήσουμε σαν οικογένεια, σαν ομάδα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα, γιατί ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα".

Για το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες καθυστέρησε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη απάντησε: "Υπήρχε ένα θέμα με τη διαφορά ώρας για αυτό δεν πήρα το αεροπλάνο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, όμως ήμουν στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Όλα είναι καλά τώρα, θα ρυθμίσω καλύτερα το ρολόι μου άλλη φορά, δε θα το ξανακάνω".

Τέλος, ο Ουάρντα έστειλε το δικό του μήνυμα για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Αίγυπτο: "Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια βομβιστική επίθεση στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια. Πολύς κόσμος έχασε τη ζωή του και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα. Έχω μάλιστα έναν φίλο στο νοσοκομείο. Να αναπαυθούν εν ειρήνη τα θύματα και ελπίζω η Αίγυπτος να γίνει μια καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4