Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Απριλίου 2018

Ήττα για τις "σαρδέλες" ΚΑΙ στη Λεβαδειά (2008)

Σαν σήμερα στις 6/4/2008, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008 ...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε 2.000 θεατές (1.552 τα εισιτήρια), έχασε με 2-0, σε μια χρονιά που ήταν από τις χειρότερες τις ιστορίας μας, μια χρονιά που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μας σαν «χρονιά των σαρδελών»… 

Σε ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια εκείνης της σεζόν, αυτή η ομάδα των "σαρδελών" γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. 

Στo 12' o Σίντζιλορτζ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ από τον Γκονζάλες και το πέναλτι που δόθηκε από τον Κωνσταντινέα, το εκτέλεσε εύστοχα ο Λεονάρντο, ανοίγοντας το σκορ (αρχική εικόνα). 

Στο 70' ο Μπασαλά μπήκε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Φερνάντες, όμως ο Ανδράλας, που "καραδοκούσε", πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0. 

Πολύ γκρίνια εκείνη τη μέρα για Σάντος και παίκτες, που έδειχναν παγερά αδιάφοροι τόσο από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, όσο και από τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες της εποχής...
Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο πρωτάθλημα με μόλις μία εκτός έδρας νίκη. Για άλλη μία φορά δεν βλεπόμασταν. Όαση ο Λάμπρος Βαγγελής και ο νεαρός Γεωργίου, όμως η καλή παρουσία τους, αποδείχτηκε πως δεν έφτανε! Οι υπόλοιποι μάλλον πήγαν στη Λεβαδειά για ... σουβλάκια, καθότι η περιοχή φημίζεται για αυτά!

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Άντερσον, Μοντόγια (66’ Ζησόπουλος), Εμεράν, Παρασκευαΐδης, Ποπόφ, Λεονάρντο, Ανδράλας (82’ Θεοδοσιάδης), Σιντζιλόρτζ, Ντιμπαλά (88’ Κρούπι), Μπασαλά.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης, Κνολ, Μαλεζάς, Γεωργίου, Μπαϊάνο (63' Βερόν), Βαγγελής, Ίλιεφ (83' Φρούνζα), Λάκης, Γκονζάλες, Χριστοδουλόπουλος (63' Αθανασιάδης).
* Η χρονιά 2007-2008, ήταν μια κακή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση με 35 βαθμούς (όσους είχε και ο Ηρακλής). Μέτρησε 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 15 ήττες, με τέρματα 29-36! 

* Η σεζόν ξεκίνησε με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο, ο οποίος μετά από μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (ήττα στην Ξάνθη στις 1/9/2007) αντικαταστάθηκε από τον Φερνάντο Σάντος!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4