Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Απριλίου 2018

Εύκολα διπλό στο Περιστέρι (2017)

Σαν σήμερα στις 5/4/2017, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 0-2, για την 27η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2016-2017 ...

Σε ένα γήπεδο που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά πέρασε με διπλό πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2. 

O Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Κίτσιου στην άμυνα, Κάτσε, Κάνιας, Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Κάμπος, Κουλούρη, Μπίσεσβαρ στην επίθεση...
Ο Δικέφαλος έλεγξε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό του αγώνα και μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ! Δράστης ο Μπίσεσβαρ με εκπληκτικό πλασέ από πλάγια θέση! Ένα πανέμορφο γκολ αφιερωμένο στον Γιάννη Μυστακίδη από τον σκόρερ, το οποίο πανηγυρίστηκε από τους 100 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, ήταν η ομάδα που έκανε παιχνίδι και στο 21', χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία! Αρχικά το σουτ του εξαιρετικού σήμερα Κουλούρη το απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Γκορμπούνοφ, στη συνέχεια το σουτ του Λέοβατς τράνταξε το δοκάρι!
Ο Δικέφαλος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, Τόνσο και Ούμπιντες δεν υπήρχαν στο γήπεδο με τα αμυντικά χαφ μας να κάνουν εκπληκτική δουλειά και στο 38', ο Κίτσιου βρήκε τον Κουλούρη και αυτός με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα για 2η φορά στα δίχτυα του Ατρομήτου...
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, είχαν 1-2 καλές στιγμές, χωρίς πάντως να βγάλουν την κλασική ευκαιρία και όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε πάλι στα ... πόδια του τη διαχείριση του παιχνιδιού, είχε τις καλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, κάτι που τελικά δεν έγινε με το τελικό αποτέλεσμα να είναι στα επίπεδα του 0-2...

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Τόνσο, Κατράνης (83' Κοντοές), Ούμπιδες, Κυριακίδης (39' Λημνιός), Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (76' Πλατέλλας). 

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάτσε (69' Σάκχοφ), Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (76' Ουάρντα), Κάμπος (83' Μάτος), Κουλούρης. 

Δηλώσεις Βλάνταν Ίβιτς:
Για την νίκη στο Περιστέρι:
 
"Είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε τον έλεγχο από πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και πετύχαμε και δυο γκολ. Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του β' μέρους. 

Πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνουμε έτσι. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Για την βελτίωση της ομάδας και την καλή εμφάνιση: "Θα έλεγα ότι σήμερα παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, αν δούμε την κατοχή και τις φάσεις, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια που είχαμε πολλές ευκαιρίες και τις χάναμε. 

Είναι προτιμότερο να κάνουμε 5-6 ευκαιρίες και να παίρνουμε το παιχνίδι. Παίζουμε κόντρα σε ομάδες με επαγγελματίες και δεν είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσεις. Όταν κάνεις 5-6 ευκαιρίες και βάζεις 2 γκολ, κάνεις τη δουλειά σου. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, η ουσία είναι να κερδίζεις. Κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται, αλλά πάντα μετράνε οι νίκες".

Για τους παίκτες που επέλεξε να αγωνιστούν: "Σήμερα επέστρεψαν τρεις παίκτες που έλειπαν στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Κάμπος, ο Κρέσπο και ο Τσίμιροτ που είναι βασικοί παίκτες. 

Έχουμε καλό ρόστερ, αρκετούς παίκτες και μπορούμε να βάλουμε πολλούς παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Ο Κίτσιου και σήμερα ήταν πολύ καλός, έκανε καλό παιχνίδι και είναι θετικό ότι όλοι ξέρουν τη σημασία των αγώνων και δίνουν μάχη για να μπουν στην 11άδα και στην 18άδα. Δουλεύουν σωστά και δεν έχω κανένα παράπονο".

Για τον Μπίσεσβαρ: "Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης που σε όλο το πρωτάθλημα είναι πολύ καλός. Μας έχει δώσει πολλά και το ξέραμε αυτό. Κάθε παίκτης που έρχεται από άλλη χώρα θέλει να χρόνο να προσαρμοστεί. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο πρωτάθλημα".

Για τον Κουλούρη: "Ο Κουλούρης έκανε καλή εμφάνιση και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν καλός, μπήκε σε τρεις φάσεις, αλλά δεν είχε τύχη. Το πιο σημαντικό ιδιαίτερα σε αυτή τη θέση, είναι να είσαι μέσα στις φάσεις. Σιγά σιγά θα έρθουν και τα γκολ όπως σήμερα, ήταν και πάλι θετικός".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: "Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίζουμε στην έδρα μας και σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι".

Για την αφιέρωση στον Μυστακίδη: "Αυτό δείχνει υγεία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".
O Nτιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι…

Για το γεγονός ότι αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον Μυστακίδη: "Η αφιέρωση του γκολ στον Γιάννη βγάζει ουσιαστική την υγεία της ομάδας μας. Είμαστε όλοι στο πλευρό του τον περιμένουμε να γυρίσει πιο δυνατός. Όλοι στην ομάδα είμαστε μία οικογένεια και τέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή το κάνουν να το καταλαβαίνουν όλοι".

Για τη σημερινή επικράτηση και τα συνεχόμενα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Σήμερα πήραμε μία σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και στην ψυχολογία μας, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε κύπελλο και πρωτάθλημα. 
Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο θα είναι εντελώς διαφορετικοί, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα και μετά τον αγώνα κυπέλλου".

Για τη δική του εμφάνιση: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το γκολ που πέτυχα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά και όλη της ομάδας."
O σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικεφάλου που κλείδωσε την σημερινή νίκη, ο Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε μετά το ματς...

Αναλυτικά τόνισε:

Για την αφιέρωση του γκολ στον Μυστακίδη: "Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, είναι το πιο δύσκολο για έναν αθλητή αυτός ο τραυματισμός στο γόνατο. Είμαστε όλοι μαζί του, ομάδα, συμπαίκτες, είμαστε μία οικογένεια και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός με τη νέα χρονιά".

Για τη σημερινή του απόδοση: "Είναι πολύ σημαντικά τα γκολ για έναν επιθετικό. Σε ορισμένα ματς είχα κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Κάποιες φορές σου έρχονται έτσι τα πράγματα, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Σιγά σιγά θα έρθουν περισσότερα και πιο σημαντικά γκολ. Το έψαχνα πολύ, ήμουν λίγο άτυχος. Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ κι είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολλά ακόμη".

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: "Είναι κάποια συνεχόμενα ματς, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα κάναμε πολύ καλό ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας και ιδιαίτερα τώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε και το Κύπελλο που μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και τελευταία βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4