Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Φεβρουαρίου 2018

Διπλό με τρεις ασίστ του Σκαρτάδου! (1990)

Σαν σήμερα στις 11/2/1990, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου, σε παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990 ...

O Δικέφαλος μπροστά σε 7.000 θεατές (6.404 τα εισιτήρια) με τον Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, πήρε το διπλό στην Καλαμαριά, επικρατώντας με 0-3, έχοντας σαν κορυφαίους παίκτες του, τους Μαγκντί – Τουρσουνίδη, που έκαναν αμφότεροι μεγάλο παιχνίδι!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν οι Μαγκντί – Σκαρτάδος συνδυάστηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Τουρσουνίδη και αυτός με σουτ σημείωσε το 0-1.
Το τελευταίο σφύριγμα του Ισαάκ Μπουρουντζόγλου για το πρώτο 45λεπτο βρήκε τον ΠΑΟΚ να πρηγείται με 0-2, καθώς στο 39ο λεπτό ο Σκαρτάδος πάσαρε με κεφαλιά στον Λαγωνίδη και αυτός με τη σειρά του νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα μας.

Στην επανάληψη και στο 80ό λεπτό, ο Τζόνι Αναστασιάδης και πάλι μετά από μπαλιά του Σκαρτάδου, σημείωσε το 0-3.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ με τους Μπορμπόκη στο 25’ και τον Λαγωνίδη στο 51’, τις προσπάθειες όμως των παικτών μας τις σταμάτησε ο Πηνιώτης.
Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Μαγκντί και Σκαρτάδος. Τους ακολούθησαν σε απόδοση οι Τουρσουνίδης, Μητσιμπόνας και Λεοντιάδης.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων: Πηνιώτης, Τσουλουκίδης, Μπόζοβιτς (Βέλλιος), Γιούρισιτς, Τραϊανόπουλος, Ιωαννίδης, Τσολερίδης (78' Τομπουλίδης), Σεμερτζίδης, Νόλης, Τσέκος, Σαμαράς.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Μήτογλου, Αλεξούλης (46’ Καραγεωργίου), Μπορμπόκης (68’ Αναστασιάδης), Σκαρτάδος, Λαγωνίδης, Μαγκντί, Λεοντιάδης.
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.
* Στην παραπάνω εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1989-1990.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4