Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Φεβρουαρίου 2018

Το πρώτο διπλό της σεζόν 2007-2008! (vds)

Σαν σήμερα στις 17/2/2008, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Το παιχνίδι έγινε στο Καυτανζόγλειο και ο ΠΑΟΚ με κορυφαίους τους Μελίσση, Βερόν , Φερνάντες πήρε τη νίκη με 0-2, χάρη σε γκολάρες που πέτυχαν ο Λάκης και ο Ίλιεφ. 

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό του Δικεφάλου στη σεζόν (!), αλλά το ματς ήταν ουσιαστικά εντός έδρας καθώς το Καυτατζόγλειο είχε πάνω από 10.000 ΠΑΟΚτσήδες, που αφήφησαν το τσουχτερό κρύο και τον δυνατό αέρα και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη συμμετοχή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς αγωνίστηκε για 15 περίπου λεπτά.

Το παιχνίδι δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη της άμυνας του Απόλλωνα και σκόραρε 2 φορές, με Λάκη (30') και Ίλιεφ (86'). 

Ο Απόλλων απείλησε σε τρεις φάσεις τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη με τον Μπάρκογλου, η δεύτερη από μια κόντρα στο κεφάλι του Μαλεζά, απέκρουσε με υπερένταση ο Φερνάντες και η τρίτη ήταν η φάση του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε το 34ο λεπτό ο Μπάρκογλου και το απέκρουσε με το πόδι ο Φερνάντες!

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ, όταν μετά από λάθος του Κόλτση, ο Λάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ-κανονιά έξω από την περιοχή της Καλαμαριάς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κόβατς.

Το τελικό 0-2, σημειώθηκε στο 85ο λεπτό. Σέντρα από τον Κονσεϊσάο, τραγικό λάθος του Κοντοδήμου που "έστρωσε" με το στήθος τη μπάλα στον Ίλιεφ, και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και με ψύχραιμο δεξί πλασέ "εκτέλεσε" από κοντά τον Κόβατς.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Κατσαβάκης): Κόβατς, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον (75΄ Γιάννου), Ζαπρόπουλος, Χετεμάι (82΄ Βέλα Τζούνιορ), Μπάρκογλου, Κοντοδήμος, Φαβάλι, Καραλιόπουλος, Μουράφσκι.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Μελίσσης, Μαλεζάς, Κνολ, Σνάουτσνερ, Βερόν, Μπαλάφας, Γκονζάλες (84΄ Κωνσταντινίδης), Λάκης (75΄ Κονσεϊσάο), Σάλμον (65΄ Ιλιεφ), Χριστοδουλόπουλος

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε... Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς, άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4