Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Δεκεμβρίου 2017

Περιμένοντας τον Μπατατούδη να … πληρώσει!

Σαν σήμερα στις 24/12/2002, την παραμονή των Χριστουγέννων, άπαντες στον ΠΑΟΚ περίμεναν τον τότε μεγαλομέτοχο να βάλει επιτέλους το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει...
Η δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση ήταν πολύ μεγάλη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί των παικτών περίμεναν, όμως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ισχυριζόταν πως τις επόμενες ώρες θα έβαζε 500.000€ και το πρόβλημα θα λυνόταν.

Συνεργάτες του τόνιζαν δεξιά και αριστερά πως δεν υπάρχει θέμα ρευστότητας λέγοντας χαρακτηριστικά: 
«Τα χρήματα είναι διαθέσιμα όμως κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις τράπεζες λόγω του μεγάλου ποσού που έπρεπε να μεταφερθεί, προκαλούν την καθυστέρηση! Όσα γράφονται για το θέμα είναι κακοήθειες! Κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε δώσει στους παίκτες τετραήμερο ρεπό και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν ταξιδέψει για τις πατρίδες τους, αλλά το μυαλό τους ήταν στις πληρωμές που επί ένα 20ήμερο ο μεγαλομέτοχος υπόσχονταν πως θα γίνουν!

Ο πρώτος που εκδήλωσε τάσεις φυγής ήταν ο Αρμάντο Φουτσίνι, με τον μάνατζέρ του να ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δε θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, λόγω της οικονομικής ασυνέπειας! 

Η διοίκηση σκεφτόταν πωλήσεις παικτών (Ουντέζε, Οκκάς) για να βγει από το αδιέξοδο την ώρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης με νύχια και με δόντια προσπαθούσε να κρατήσει τα στεγανά στα αποδυτήρια και την ομάδα ενωμένη!

Για την ιστορία, χρήματα μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών στις 30/12/2002 και αυτά δεν ήταν του Μπατατούδη, αλλά από την επιταγή του Alpa (τηλεοπτικά), με τον Γιώργο Γεωργιάδη να είναι ο πρώτος που κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα (81.000 €) και τα καινούρια (71.000 €). 

Ο παίκτης συνέχισε να προπονείται με την ομάδα κανονικά, ενώ παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν πριν φύγει για τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας μέρος των οφειλόμενων, αλλά και το … Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, στον τελικό της Τούμπας με τον Άρη! 

Και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή, προερχόμενος από νίκη επί της Παναχαϊκής!!!
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις του εκείνες τις μέρες είχε επισημάνει: 
«Η νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή ήταν μια πολύ καλή τονωτική ένεση, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Η χρονιά κλείνει και η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση, παρά τα προβλήματα. 
Αν δεν υπήρχαν ή ήταν πιο μικρά ο ΠΑΟΚ θα ήταν αλλού τώρα! Για μας η άδεια Τούμπα (λόγω τιμωρίας) δεν είναι ότι καλύτερο. Έχουμε συνηθίσει αλλιώς, ευτυχώς δε μας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο»
* Ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τελευταίο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4