Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Νοεμβρίου 2017

Λευκή ισοπαλία στο Ντέμπρετσεν και αποκλεισμός! (2003)

Σαν σήμερα στις 27/11/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ντέμπρετσεν, στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας, για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, έχοντας αποκλείσει στον πρώτο τη νορβηγική Λιν...

Ο Δικέφαλος που είχε αδικηθεί κατάφωρα στο πρώτο παιχνίδι, με τον Κροάτη ρέφερι Τρίβκοβιτς να ακυρώνει κανονικό γκολ του Σαλπιγγίδη στις καθυστερήσεις, πήγε στην Ουγγαρία στο στάδιο «Ολα Γκάμπορ», για να παλέψει για το καλύτερο! 

Στην προσπάθειά του αυτή, είχε τη συμπαράσταση 1.000 οπαδών, που έκαναν το ταξίδι, οι περισσότεροι οδικώς, δίνοντας ασπρόμαυρο χρώμα στο γραφικό πέταλο του γηπέδου.

Δεν τα κατάφερε καθώς το τελικό σκορ ήταν 0-0 και έτσι ο ΠΑΟΚ χωρίς να ηττηθεί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης άδοξα, από έναν αντίπαλο που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...
Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, περιόρισαν επιθετικά τους γηπεδούχους, όμως δεν απείλησαν την εστία του Τόμιτς, με εξαίρεση μια καλή ευκαιρία με τον Χασιώτη στο 14', που πέρασε αναξιοποίητη. 

Η φάση ξεκίνησε από τον Χάγκαν που έστρωσε την μπάλα στον Χασιώτη, αλλά το σουτ του το απέκρουσε σε κόρνερ ο Τόμιτς.
Στην επανάληψη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρασε στο ματς τους Σπάσιτς – Γιαννιτσανάκη, χωρίς να αλλάξει κάτι στην εικόνα της αναμέτρησης. 

Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να δώσουν γήπεδο στον ΠΑΟΚ σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, ώστε να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, κάτι που τους εξασφάλιζε πρόκριση.

Στο φινάλε του αγώνα είχαν μια καλή στιγμή με τον Χάλμοσι (89'), με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνει ο Ατματσίδης.
Οι συνθέσεις:

Ντέμπρετσεν: Τόμιτς, Φλάβιο Πιν, Σάντορ, Μπόορ (70΄ Βινζ), Νικόλοφ, Κις (90΄ Τσεχ), Εγκερ, Χάμπι, Σάτμαρι, Ντόμπι, Μπαϊζάτ (70΄ Χαλμόζι).

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Ουντέζε, Χασιώτης (61΄ Σπάσιτς), Καραδήμος (66΄ Γιαννιτσανάκης), Βόκολος, Φουτσίνι (81΄ Βοσκαρίδης), Χάγκαν, Γιασεμάκης, Βαγγελής, Κουτσόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισραηλινού ρέφερι Γέφετ, ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες, παροτρύνοντάς τους να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που ακολουθούσε για το ελληνικό πρωτάθλημα (ήττα στην Αθήνα με 3-0).
Στα κάγκελα του γηπέδου εκείνη τη μέρα κρεμάστηκε πανόμήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ένα πανό που έμεινε στην Ιστορία και που μπορείτε να θυμηθείτε στην παραπάνω εικόνα...

Δηλώσεις Αναστασιάδη: «Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο του αγώνα στο οποίο ήμασταν υποφερτοί! Σε εκείνο το διάστημα είχαμε σωστή κίνηση, σωστές επιλογές και κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο είχαμε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή μας. 

Οι αλλαγές δε βοήθησαν και όσο περνούσε η ώρα τόσο επιβεβαιωνόταν οι δυσκολίες. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ντέμπρετσεν, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και οι ηττημένοι της υπόθεσης είμαστε εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητές της Ντέμπρετσεν, γιατί πρόκειται για μια σημαντική και μεγάλη πρόκριση για αυτούς».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4