Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

26 Σεπτεμβρίου 2017

Στο δρόμο για το Σόσνοβιετς ...

Σαν σήμερα στις 26/9/1977, η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε για το Σόσνοβιετς της Πολωνίας, εκεί όπου επρόκειτο να δώσει στις 28/9, τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Κυπελλούχων με αντίπαλο την Ζαγκλέμπιε... 

Ο Δικέφαλος είχε στις αποσκευές του σαν παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας που του έδινε πολλές ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η αποστολή πέταξε για την Πολωνία μέσω Βιέννης και έφτασε εκεί με καθυστέρηση αρκετών ωρών. 

Οι παίκτες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, καθώς διέσχισαν οδικά την Τσεχοσλοβακία μέχρι να φτάσουν στην πόλη Σόσνοβιετς της Πολωνίας, όπου θα διεξαγόταν το παιχνίδι...

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούνταν από τους: Φούρτουλα, Γούναρη, Ιωσηφίδη, Αποστολίδη, Αναστασιάδη, Δαμανάκη, Παθιακάκη, Καπουσούζη, Κούδα, Γκουερίνο, Σαράφη, Κωστίκο, Κερμανίδη, Ορφανό, Βούλγαρη, Μίχη και Φεστέρη. 

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Γιώργος Παντελάκης και συνοδοί οι: Βεζυρτζής, Ζελομοσίδης, Πετρίδης, Χρυσαφίδης.

Φυσικά μαζί με την ομάδα ήταν οι προπονητές Μπίγκαμ - Καλογιάννης, ο φροντιστής Σαρίδης, ο μασέρ Αγριογιάννης και ο γιατρός Γιγής.

* H αρχική εικόνα είναι από το παιχνίδι της Τούμπας και είναι η στιγμή που ο Πέλλιος με κεφαλιά καρφώνει τον τερματοφύλακα (Κοτσιέβα) της Ζαγκλέμπιε, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση!

Share:

Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 3.900!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 3.900...

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4