Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιανουαρίου 2017

Τρίτη σερί ήττα για τις "σαρδέλες"! (2008)

Σαν σήμερα στις 27/1/2008, ο ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, (3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα), την 18η αγωνιστική της Super League της περιόδου 2007-2008...

Πραγματοποιώντας την χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση ο Δικέφαλος, έχασε από τον Παναθηναϊκό με 0-1, παρουσία 22.000 και πλέον οπαδών του, που έφυγαν από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι και έντονα προβληματισμένοι όχι τόσο από την ήττα όσο από την τραγική εμφάνιση τη ομάδας των ... "σαρδελών".

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την παρουσία του Σαλπιγγίδη με την πράσινη φανέλα, ένα γεγονός που δυναμίτισε τις κερκίδες και δίχασε τον κόσμο, καθώς άλλοι τον χειροκρότησαν και άλλοι (οι περισσότεροι) τον αποδοκίμασαν έντονα!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχοντας στα χέρια του ένα φτωχό ρόστερ, προσπάθησε με αλχημείες να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική, αλλά όσο και να το ήθελε ... άκρη δεν έβγαινε! 

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να παίξουν κάποιο ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, πήραν τη νίκη με 0-1, χάρη σε γκολ του Σαλπιγγίδη στο 34', ένα γκολ που ξεκίνησε από παιδικό λάθος του Ντάνι Φερνάντες και ο σκόρερ δεν το πανηγύρισε, την ώρα που η κερκίδα τον αποδοκίμαζε εντονότατα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, μη ξεχνώντας τη φυγή του στην αθηναϊκή ομάδα, το καλοκαίρι του 2006.

Στο 19' το σουτ από τα 30 μέτρα του Ίβανσιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Φερνάντες, μια φάση που ξεκίνησε από αβίαστο λάθος του Μελίσση. Στο 36' μετά από σέντρα του οικοδόμου, ο Γκαλίνοβιτς σταμάτησε εξ επαφής την κεφαλιά του Γεωργιάδη, στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο ματς!

Στην επανάληψη, ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο, ενώ στις κερκίδες δεν έλειψαν και οι "ψιλές" ανάμεσα σε συνοπαδούς, που αντιμετώπιζαν την παρουσία του Σαλπιγγίδη από διαφορά οπτική γωνία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Μελίσσης, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Ηλιάδης, Μπαϊάνο, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Γεωργιάδης, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλος.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας, Βύντρα, Καραγκούνης, Μάτος, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Εντόι, Σαλπιγγίδης.

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε...

* Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς, άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4