Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΗ πλοήγηση και η αναζήτηση ιστοριών στο blog είναι πολύ απλή, παρά την ραγδαία διεύρυνση του αριθμού των ιστοριών.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 

Ουσιαστικά τα πάντα βρίσκονται στο χέρι σας στο κεντρικό μενού της σελίδας, όπου εντάξαμε τις ιστορίες σε κατηγορίες. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουμπί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" .... όπου καθημερινά μπορείτε να δείτε τις ιστορίες που έχουν αναρτηθεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία και να διαβάσετε τι έχει καταγραφεί από τις ασπρόμαυρες ιστορίες.... "σαν σήμερα".... 

Το "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" εκτός του μενού, βρίσκεται και στην δεξιά παράπλευρη στήλη. 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε με βάση το κεντρικό μενού, από τις κύριες κατηγορίες .... πχ Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Αφιερώματα, Οπαδικές Ιστορίες κλπ. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουμπί "ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ" το οποίο είναι ένα drop down menu με τις δεκαετίες, στις οποίες έχουν καταχωρηθεί οι ιστορίες, ανάλογα με το που ανήκουν. 

Αν περάσετε τον κέρσορα πάνω από κάποια δεκαετία χωρίς να κάνετε κλικ, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, στο νέο εμφανιζόμενο μενού της συγκεκριμένης δεκαετίας, το έτος που σας ενδιαφέρει. 

ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ 

Στην δεξιά παράπλευρη στήλη πάνω πάνω, βρίσκεται η μπάρα αναζήτησης όπου γράφοντας μια λέξη ή μια ημερομηνία, σας βγάζει διάφορα αποτελέσματα.... ακριβή και παραπλήσια. 

Η μηχανή αναζήτησης αντιλαμβάνεται το παραμικρό και εμφανίζει κείμενα, όπου υπάρχουν, αυτά που γράψατε στην αναζήτηση.

Αν ψάχνετε συγκεκριμένη ημερομηνία να έχετε υπόψιν σας πως τις καταχωρούμε στα κείμενα με πλάγιες κάθετες ανάμεσα .... πχ .... 20/4/1926 

Αν ψάχνετε συγκεκριμένο όνομα να έχετε υπόψιν σας πως πρέπει να το γράψετε σωστά με τονισμό.... πχ ... Κούδας... 

Αν γράψετε Γιώργος Κούδας και οχι σκέτο Κούδας πολύ πιθανό να σας βγάλει και αποτελέσματα με άλλους Γιώργους πχ Γιώργος Κωστίκος, Γιώργος Σκαρτάδος, Γιώργος Τουρσουνίδης κλπ 

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για τυχόν διορθώσεις από λάθη που ενδεχομένως δεν αντιληφθήκαμε, ή και ακόμα να μας προτείνετε κάτι που θα μπορούσαμε να εντάξουμε στην σελίδα ώστε να γίνει πιο πλήρης. 


Με τιμή και σεβασμό 

Η Ομάδα των "Ασπρόμαυρων Ιστοριών" Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 4.000!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 4.000...

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4