Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2020

Άνοιξε τις πύλες της η Νέα Μεσημβρία (2009)

Σαν σήμερα στις 26/10/2009, έγιναν τα άτυπα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία … 

Μια ιστορική στιγμή έκρυβε εκείνη η μέρα για τον Δικέφαλο του Βορρά! Οι πύλες των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσημβρίας άνοιξαν για να υποδεχθούν τα τμήματα υποδομής και πιο συγκεκριμένα τις ομάδων των Κ21, Κ17, του εφηβικού και των ομάδων που οι παίκτες τους είναι γεννημένοι το 1996 και το 2000.
Ένα όνειρο ζωής για πολλές γενιές οπαδών του συλλόγου, πήρε πλέον επίσημα σάρκα και οστά. Φαινόταν σχεδόν απίστευτο αλλά ήταν ολωσδιόλου αληθινό. 

Ο ΠΑΟΚ μας, είχε το δικό του ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο. Ποιος θα πίστευε πριν λίγα χρόνια ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί με μοναδικό χρηματοδότη ΕΜΑΣ και φυσικά χάρη στη συνετή διαχείριση των διοικούντων;
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μιχαηλίδης και Σπύρος Μηλιωρρίδης, ο Βασίλης Σεργιαννίδης και όλοι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής με επικεφαλής τον Σταύρο Σαράφη. 

Ο τελευταίος σημείωσε πως το αθλητικό κέντρο πρέπει να πάρει το όνομα του ανθρώπου που του εμπνεύστηκε, ενώ ειλικρινής και αυθόρμητος όπως πάντα, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το δικό του αθλητικό κέντρο!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, στη σύντομη ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόνισε τα εξής: 

«Αυτές οι εγκαταστάσεις και αυτά τα γήπεδα είναι δικά σας. Χαρείτε τα, αλλά παράλληλα δείξτε τον απαιτούμενο σεβασμό στο χώρο και τους εαυτούς σας. Χρειάζεται σωστή νοοτροπία απ' όλους σας για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται και να δουλέψετε σωστά». 
Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, υπεύθυνος των έργων στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Να δουλέψετε σκληρά, όπως εργάστηκαν τόσοι άνθρωποι για να γίνει αυτό το προπονητικό κέντρο». 

Ο πρώην γενικός γραμματέας της χρυσής εποχής του Συλλόγου κ. Βασίλης Σεργιαννίδης που συνέβαλε στην κατασκευή των αποδυτηρίων υποστήριξε ότι: «Από τη δική μου εποχή ονειρευόμασταν ένα αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ και τώρα αυτό το όνειρο είναι πραγματικότητα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, όπως μπορώ».
Στο τέλος της εκδήλωσης μίλησαν οι αρχηγοί των ομάδων και την παράσταση έκλεψε ο (τότε) 9χρονος Κωνσταντίνος Μπίλης, ο οποίος τόνισε ότι "είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, μπράβο στη διοίκηση". 
Το συνολικό κόστος του έργου είχε ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ, αφού είχαν ήδη ετοιμασθεί τα 6 από τα 7 γήπεδα. 

Απέμενε η κατασκευή των εγκαταστάσεων εκείνων που ήταν απαραίτητες για να γίνονται εκεί οι προπονήσεις και της ανδρικής ομάδας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4