Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Λίγα λόγια για εμάς. Ποιοι είμαστε, ποιοι απαρτίζουμε την ομάδα των "Ασπρόμαυρων Ιστοριών" και σε τι αποσκοπούμε....

Είμαστε μια ομάδα ΠΑΟΚτσήδων, που η λατρεία μας για τα 4 ιερά γράμματα και την ιστορία τους, μάς έχει δώσει σκοπό, τη διάσωση, καταγραφή και διάδοση της ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας, μέρα προς μέρα, στιγμή προς στιγμή, στο πέρασμα των δεκαετιών.

Αφιερώνουμε "πάντα αφιλοκερδώς" αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας, στο να ερευνούμε και να συλλέγουμε πληροφορίες και υλικό, από διάφορες πηγές, ώστε να ανασύρουμε "Ασπρόμαυρες Ιστορίες" και στατιστικό υλικό, της πολύχρονης πορείας του ΠΑΟΚ. Υλικό που δεν είναι γνωστό στον περισσότερο κόσμο και κυρίως βέβαια στους νεότερους συνοπαδούς.

Σκαλίζουμε και καταγράφουμε, όχι μόνο τις πιο μεγάλες και ιστορικές στιγμές, αλλά ανασύρουμε και τις πιο απίθανες και μικρές καθημερινές ιστορίες, που θα μπορούσαν να γίνουν γνωστές. Κείμενα που μπορεί να παραχθούν, για παράδειγμα, ακόμα και από μια μικρή ρετρό φωτογραφία...

Σκοπός μας να δημιουργήσουμε κομμάτια παζλ ιστοριών, που συνεχώς θα κολλάνε μεταξύ τους και θα δένουν την ιστορία και το μεγαλείο του αγαπημένου μας συλλόγου.

Η ομάδα των "Ασπρόμαυρων Ιστοριών" δεν είναι μια κλειστή ομάδα, αλλά μια ομάδα που θα διευρύνεται με ανθρώπους που αγαπούν την έρευνα και την καταγραφή της ιστορίας. Όποιος έχει διάθεση και θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος στην παρέα μας.

Η κάθε "ασπρόμαυρη ιστορία" που θα αναρτάται ημερολογιακά από το 1926, θα επιδέχεται βελτιώσεις και ενημερώσεις ως προς το υλικό της. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, η δουλειά είναι απείρως ατελείωτη και άκρως ενδιαφέρουσα.

Οι "ασπρόμαυρες ιστορίες" γεννήθηκαν μέσα από την ιστοσελίδα του paokmania.gr και θα αναρτώνται και εκεί. O όγκος των πληροφοριών τους, είναι τεράστιος και το αρχείο μεγαλώνει ραγδαία.

Όσο δε το αρχείο μεγαλώνει, τόσο πορωνόμαστε και ψάχνουμε συνεχώς για την διεύρυνσή του, ανασύροντας και καταγράφοντας και άλλες στιγμές γεμάτες ΠΑΟΚ. 

Θεωρούμε πως έφτασε η στιγμή, οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες, να αναδειχθούν και μόνες τους ως ανεξάρτητη ιστοσελίδα και μαζί με τις υποκείμενες σελίδες των social media, να αποτελέσουν την ΠΑΟΚτσήδικη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, όπου ο καθένας θα μπορεί να ανατρέξει και να διαβάσει την ιστορία του ΠΑΟΚ, μέρα προς μέρα, στιγμή προς στιγμή.


Με τιμή και σεβασμό

Η Ομάδα των "Ασπρόμαυρων Ιστοριών".


Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 4.000!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 4.000...

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4