Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Οκτωβρίου 2023

Παρουσιαστηκε κατώτερος των προσδοκιών (2023)


Σαν σήμερα στις 30/10/2023, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, της περιόδου 2023-2024...

Η εμφάνιση της ομάδας λίγες μέρες μετά το διπλό στο Αμπερντίν, ήταν απογοητευτική και η ήττα με 2-0, ήταν το φυσικό επακόλουθο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να κρατήσει μπάλα και να κάνει το παιχνίδι του, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος να φανεί απειλητικός.

Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους πίεσαν ψηλά και στο 12′ είχαν δοκάρι με κεφάλια του Πόνσε, ενώ στο 17′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Πινέδα να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάνταλου.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν βρήκε χώρους και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει εντάσεις και να βρει την ισοφάριση, αλλά στο 55′ η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα, με τον Ελίασον.

Ο Λουτσέσκου έριξε όλα τα όπλα που είχε διαθέσιμα στον πάγκο, αλλά οι κακές επιλογές έξω από την αντίπαλη περιοχή δεν του επέτρεψαν να μπει στο παιχνίδι. 
 
Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (83′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (64′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (82′ Άμραμπατ), Μάνταλος (64′ Τσούμπερ), Πόνσε (83′ Πισάρο).

ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (60′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (60′ Τάισον), A.Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (75′ Μπράντον). 
.............................

Τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το παιχνίδι...

Για το τι δεν πήγε καλά και ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε καλό πρόσωπο: «Τα πάντα πήγαν λάθος».

Για το τι έχει να πει στους παίκτες:  «Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε, θα τα πούμε μεταξύ μας, ήταν καλή μέρα για αυτούς και κακή για μας. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το αν κάποιοι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από το καλό ματς με την Αμπερντίν και αν έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές: «Είχαμε ήδη έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, απέναντι σε αντιπάλους με φίζικαλ παιχνίδι όπως η ΑΕΚ πρέπει να μπαίνουμε στο 100%. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε».

...............................

Τα αίτια της ήττας και της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Ράχμαν Μπάμπα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σαν να μην είχαμε το θάρρος να παίξουμε. Δεν είχαμε άνεση στις κινήσεις μας. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Δεν βρήκαμε καν ευκαιρία σε 95′ και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τον σημερινό αγώνα. Ήταν δικό μας το φταίξιμο. 
 
Ο προπονητής μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε το πλάνο του. Είναι ευθύνη των παικτών. Δικό μας το φταίξιμο. Ήταν σαν να καταρρεύσαμε στην πίεση του σημερινού αγώνα».

...............................

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Σουαλιχό Μεϊτέ που στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση που έκανε συνολικά ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε:
«Σήμερα δεν ήμασταν ο ΠΑΟΚ που θέλουμε. Κανείς δεν έπαιξε καλά, δεν πιάσαμε απόδοση. Χάσαμε σε προσωπικότητα, στα πάντα. Δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να βρούμε αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα».

Πρόσθεσε: «Η ήττα είναι δική μας ευθύνη. Δεν ήμασταν ενεργοί στο γήπεδο. Δεν φταίει ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4