Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Αυγούστου 2023

Τρίμπαλο και πρόκριση επί της ΑΕΛ (2003)


Σαν σήμερα στις 19/8/2003, ημέρα Τρίτη, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Κοζάνη την ΑΕΛ, στον επαναληπτικό της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2003-2004...

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) που διεξήχθη στις 9/8/2003 στην Τούμπα, άφησε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση, με τους Θεσσαλούς να κάνουν όνειρα πως αυτοί θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο εξαιρετικός εκείνη τη μέρα ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-3 και συνέχισε στη διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Χάγκαν, για να γίνει το 0-2 στο 41' από τον Σπάσιτς.

Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0-2 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Ευθυμιάδη.

Η υπεροχή του Δικεφάλου συνεχίστηκε και στην επανάληψη και στο 70' ο Γιασεμάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3

Οι συνθέσεις:

Λάρισα: Λεκίδης, Κατσαράς, Σωτρίνης, Κεχαγιάς, Παλαιολόγος (59΄ Χρόνης), Φλώρος, Κακαζούκης (66΄ Ατανάσοφ), Θεοδοσιάδης, Κοντοδήμος, Τσακμακίδης (75΄ Ζιάγκας), Κυπαρίσσης.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Χασιώτης, Βόκολος (69’ Γιαννιτσανάκης), Καπαγιαννίδης, Γιασεμή, Μάρκος, Σπάσιτς (46΄ Θεοδωρίδης), Χάγκαν, Καραδήμος, Βαγγελής, Εγκωμίτης (62΄ Καρυπίδης). 

* Στην 62η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2003-04 μετείχαν συνολικά 52 ομάδες (16 Α' εθνικής, 16 Β' εθνικής και 20 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 6 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού.

* Ήταν μια διοργάνωση που κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις μέχρι τη φάση των ημιτελικών, με μόνη εξαίρεση τον αποκλεισμό του κατόχου του τροπαίου ΠΑΟΚ από την Καστοριά, ομάδα Γ' εθνικής κατηγορίας.  

Ήταν και η πρώτη φορά που ομάδα από αυτή την κατηγορία έφτανε ως τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, και μάλιστα χωρίς να έχει πετύχει ούτε μία νίκη στην έδρα της (1 ισοπαλία, 3 ήττες), αλλά και μένοντας αήττητη εκτός έδρας (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4