Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Δεκεμβρίου 2022

Διπλό επί του Αιγινιακού στην Κατερίνη (2012)


Σαν σήμερα στις 13/12/2012, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Αιγινιακό στο Δημοτικό στάδιο της Κατερίνης, σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 3η φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού...

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του ο Δικέφαλος ήταν μια κλάση καλύτερος από τους τυπικά γηπεδούχους και μπροστά σε 3.000 περίπου οπαδούς του, πήρε μια εύκολη νίκη παίζοντας σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και έχοντας να αντιμετωπίσει επίσης το αρκετό κρύο που επικρατούσε.

Τα γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ σημείωσαν ο Γιάννου στο 11', ο Σαλπιγγίδης στο 27' και ο Φωτάκης με γωνιακό σουτ στο 62'. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για τον Αιγινιακό ο Έξαρχος στο 18' σε μια από τις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας της Πιερίας.

Η γενική εικόνα του Δικεφάλου ήταν καλή και πλέον η ρεβάνς της 22ας Δεκεμβρίου είναι τυπική υπόθεση. Ο Δώνης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ και οι νεαροί τα πήγαν αρκετα καλά.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός:
Σακελλαρίδης (46' Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Βοταίτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος (76' Ντούλας), Κιρτέγος, Μητράκας (64' Γιαουτζής).

ΠΑΟΚ:
Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (63' Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (63' Πέλκας), Λόρενς (68' Πόποβιτς) και Γιάννου.

....................................

Ο Λίαμ Λόρενς μετά το τέλος του αγώνα στην Κατερίνη, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και σε αυτό της Δευτέρας στα Γιάννινα...

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ιρλανδός:

"Είναι μια σημαντική νίκη για μάς αφού κερδίσαμε με 3-1 και πιστεύω πως θα τελειώσουμε με την πρόκριση στην ρεβάνς της Τούμπας. Στο μυαλό μας είναι πλέον ο αγώνας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και στο πρωτάθλημα"...

.................................

Ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό, μίλησε για τη μεταγραφή του Κατσουράνη και τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Τα όσα είπε:

"Μπορούμε να πούμε ότι ούτως ή άλλως εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε στο 4-3-3 να το δούμε. Περιμέναμε παίκτες να βρουν ρυθμό όπως ο Λόρενς ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται για να παίξουμε το 4-3-3. Στο πρώτο μέρος η ομάδα συμπεριφέρθηκε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι για την νίκη. Συγχαρητήρια και στον Αιγινιακό που προσπάθησε και έκανε φιλότιμη προσπάθεια".

Για το αν θεωρεί πως το παιχνίδι ήταν ένα τεστ ενόψει ΠΑΣ, τόνισε: "Είναι διαφορετικό παιχνίδι και είναι σημαντικό όπως ήταν τότε το ματς με την Ξάνθη. Ο ΠΑΣ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και παίζει καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε καλά και να πάρουμε νίκη".

Για τις πολλές θλάσεις που έχει η ομάδα, υποστήριξε: "Μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει. Το πρώτο είναι η προπόνηση, το δεύτερο είναι η αποκατάσταση και το τρίτο το γηπεδικό και οι συνθήκες. Εμείς δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Εγώ την προπόνηση αυτή την κάνω 10 χρόνια και έχω δυο θλάσεις την χρονιά. Η αποκατάσταση είναι καλή και οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Από την στιγμή που οι θλάσεις είναι οι γάμπες, εντοπίζω το πρόβλημα είναι στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. 
 
Αυτό λένε οι παίκτες. Εμείς ταλαιπωρούμαστε με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις γιατί δεν κάνουμε στο μεγάλο γήπεδο στην Νέα Μεσήμβρια αλλά στα δυο μικρά. Εγώ πιστεύω ότι εκεί είναι η αιτία. Εμείς ψάχνουμε για άλλο χώρο στην Θεσσαλονίκη όσο δεν είναι έτοιμο το μεγάλο γήπεδο. Θα βάλω δυο προπονήσεις στην Τούμπα την εβδομάδα. Εγώ θεωρώ πώς είναι το γηπεδικό".

Για τη μεταγραφή του Κατσουράνη, είπε: "Εχει γίνει σχεδιασμός και για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και για το καλοκαίρι. Σε αυτόν τον σχεδιασμό θέλαμε να έρθουν κάποιοι έμπειροι με προσωπικότητα ώστε να μας βοηθήσουν. Μεταξύ τους ήταν και ο Κατσουράνης. Θεωρώ επιτυχία την έλευση του, θα δούμε σε τι κατάσταση είναι και θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια που παίζει σε πάνω από μία θέσεις. 
 
Βλέποντας εργομετρικά θα μπει άμεσα στην ομάδα. Δεν πρέπει να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις, γιατί θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να μείνουν στην ομάδα και μετά από δύο χρόνια. Είμαστε συνέχεια σε αναζήτηση, βλέπουμε παίκτες. Αυτό που έχω ζητήσει είναι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4