Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Οκτωβρίου 2022

Κυρίαρχος ... και διπλό στο Ηράκλειο! (2021)


Σαν σήμερα στις 3/10/2021, για την 5η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ πέρασε από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 1-3...


Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε την ομάδα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μιχαηλίδη και Μιχάι στα στόπερ, τους Ροντρίγκο και Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας, τριάδα στα χαφ με τους Κούρτιτς, Σβαμπ και Ντόουγκλας, και στην επίθεση τους Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Ο Δικέφαλος από το πρώτο λεπτό πίεσε για το γρήγορο γκολ κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σφιντέρσκι. Ο ΟΦΗ απάντησε με ένα σουτ του Νέιρα που απέκρουσε ο Πασχαλάκης και μία εξαιρετική επέμβαση του Βιεϊρίνια πάνω στη γραμμή με το κεφάλι στο 12′.


Στο 15′ ο Σφιντέρσκι δεν αστόχησε. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με εξαιρετική σέντρα από δεξιά βρήκε τον Πολωνό φορ κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου το παιχνίδι περιορίστηκε κυρίως στη μεσαία γραμμή, με δυνατές μονομαχίες, αρκετά φάουλ κι ελάχιστη δραστηριότητα μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε να βάλει γερές βάσεις για το τρίποντο.Στο 58′ ο Γιάσμιν Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και στο 71′ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με άψογη εκτέλεση μετά από πάσα του Ροντρίγκο έκανε το 0-3.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης σταμάτησε σουτ του Ντε Γκουζμάν και το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ναμπί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων και πλέον ήθελε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αφενός για ξεκούραση κι αφετέρου για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και να είναι έτοιμος για τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούσαν τον Οκτώβριο.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ
(Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Κοροβέσης (65' Φροίξος), Ουές (84' Μπαλογιάννης), Ντε Γκούζμαν, Σελίμοβιτς, Νέιρα (85' Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (78' Ναμπί), Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Βιεϊρίνια (77' Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο (72' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77' Μιτρίτσα), Α.Ζίβκοβιτς (85' Κωνσταντέλιας), Σφιντέρσκι (72' Άκπομ).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4