Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Οκτωβρίου 2022

Διπλό στην Καρδίτσα χωρίς να ικανοποιήσει (2013)


Σαν σήμερα στις 30/10/2013, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση με 0-1 και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας...

Ο Δικέφαλος έχοντας το υπέρ του 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, παρατάχτηκε με πολλές ρεζέρβες και ο Χουμπ Στέφενς είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ασφαλώς αυτά που είδε στο πρώτο 45λεπτο απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, δεν τον ικανοποίησαν. 
 
Οι παίκτες του δυσκολευόταν να κάνουν παιχνίδι, δεν έβγαζαν ενέργεια στο γήπεδο και χωρίς βέβαια να απειληθούν από τους γηπεδούχους, δεν έδειξαν και αυτοί κάτι το αξιόλογο.

Ήταν ένα 45λεπτο που ασφαλώς πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Στην επανάληψη η κατάσταση κάπως διορθώθηκε, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο (κακός ο αγωνιστικός του χώρος), έβγαλε φάσεις και πήρε τη νίκη χάρη σε όμορφο γκολ που σημείωσε ο Ολίσε στο 68'. Ο Λιβεριανός δέχτηκε την μπάλα από τον Νέτσιντ και εκτέλεσε υποδειγματικά τον Τσάμη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι έπαιξε μετά από καιρό ολόκληρο 90λεπτο ο Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι ο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή Λίαμ Λόρενς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο κυρίως ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας:
Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (55' Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (79' Τζάνης), Γεωργακόπουλος και Μπουσινάκης (71' Μυργιώτης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (78' Κωνσταντινίδης), Κατσικάς, Λόπεθ, Σπυρόπουλος, Γκαρσία, Λόρενς (72' Τσανδάρης), Γεωργιάδης, Βούκιτς, Νέτσιντ και Ολίσε (69' Πόζογλου).

.................................

Ο Στέλιος Πόζογλου, πραγματοποίησε σήμερα εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μίλησε -μεταξύ των άλλων- και για αυτήν τη στιγμή.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή για εμένα, την ευχαριστήθηκα γιατί την περίμενα καιρό και δικαιώθηκα από τον προπονητή. Πιστεύω ότι θα την θυμάμαι για πολλά χρόνια, για όλη μου την ζωή».

Σχολιάζοντας το ότι βρέθηκε σε 1-2 φάσεις κοντά στο γκολ είπε: «Λίγο η πίεση, οι πολλές σκέψεις σε μια φάση, μπορούν να σε κάνουν να αστοχήσεις».

Όσο για τη διαφορά της Κ20 με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε:
«Πρέπει να κάνεις σκληρή δουλειά, αλλά η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη».

Σε ερώτηση αν ο Χουμπ Στέφενς τον είχε προετοιμάσει ότι θα παίξει, απάντησε: «Ήξερα ότι θα είμαι στην αποστολή, αλλά δεν ήξερα ότι θα παίξω. Δεν με είχε προετοιμάσει. Μου είπε να μπω και να παίξω όπως στην προπόνηση».

Τέλος ρωτήθηκε αν θα πάρει η Κ20 το πρωτάθλημα: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε δεμένοι από τα προηγούμενα χρόνια. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και την νέα χρονιά».
.................................

Ο Γιάννης Σκόνδρας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νίκη επί της Καρδίτσας για τον θεσμό του Κυπέλλου, για την παρουσία του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις θέσεις που έχει παίξει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και δίκαια ήρθε η νίκη. Ο αντίπαλος ήξερε το γήπεδο, έπαιζε στην έδρα του αλλά εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο ημίχρονο καθίσαμε και μιλήσαμε και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος».

Για την παρουσία του στον Δικέφαλο: «Έχω προσαρμοστεί. Σε κάθε παιχνίδι στο οποίο παίζω δίνω το 100% και τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τις θέσεις που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις στην φυσική σου θέση, παίζεις αυτό που μπορείς. Όταν παίζει αλλού, προσπαθείς να προσαρμοστείς, αλλά θα κάνεις και λάθη γιατί είναι θέση που δεν γνωρίζεις. Όταν έχεις καλή απόδοση και κερδίζει η ομάδα, νιώθεις καλά. Δουλεύω σκληρά, ώστε να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί».

Και κατέληξε λέγοντας:
«Κάναμε καλή εμφάνιση στον Πανθρακικό. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και έχει μεγάλο ρόστερ ώστε να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια».
......................................

Ο Χουμπ Στέφενς, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του Κυπέλλου, σημείωσε πως η εικόνα ορισμένων ποδοσφαιριστών σήμερα δεν τον ικανοποίησε παρότι είχαν την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός:

Για το ότι μετά το παιχνίδι στην Κομοτηνή δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:
"Όχι δε μπορώ να πω το ίδιο για σήμερα".

Για το ότι ήταν μια ευκαιρία για τους αναπληρωματικούς το σημερινό παιχνίδι:
"Ήταν σήμερα μια ευκαιρία για εκείνους να αγωνιστούν, όπως τους είπα πριν το παιχνίδι, αλλά τους εξήγησα πως δεν είναι μόνο σήμερα η ευκαιρία. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία στο γήπεδο της προπόνησης να δείξουν τι αξίζουν, όμως από κάποιους ποδοσφαιριστές δεν είμαι ικανοποιημένος".

Για το αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες από τους οποίους να έμεινε ικανοποιημένος: "Από κάποιους παίκτες ναι".

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν θα έχει τον Τζιόλη στη διάθεσή του το ερχόμενο Σάββατο και το αν έχει αποφασίσει για το ποιος θα τον αντικαταστήσει: "Νομίζω πως ναι, αλλά μετά το παιχνίδι θα γνωρίζουμε αν έχω πάρει τη σωστή απόφαση".

Για το αν τέτοιου είδους παιχνίδια είναι χρήσιμα για συμπεράσματα:
"Ναι πιστεύω πως είναι".

Για τον Κάτσε και το αν έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με την επαναφορά του στην ομάδα:
"Δεν έχω αλλάξει άποψη αλλά πρέπει να βλέπω το πως αντιδρά ένας ποδοσφαιριστής στην προπόνηση και αυτή τη στιγμή θεωρώ πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να επαναφέρω τον Κάτσε".

Για το αν εννοεί ότι ο Κάτσε δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος να επανέλθει: "Ένα από τα πράγματα είναι το ψυχολογικό, αλλά όχι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα του Κάτσε αλλά και άλλα ζητήματα που προκύπτουν από αυτό".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4