Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2022

Νίκη στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (2011)


Σαν σήμερα στις 26/10/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα τον Αγροτικό Αστέρα και τον κέρδισε με 1-0 ...

Το παιχνίδι έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και σημειώνεται η πολύ καλή η παρουσία των "μικρών" που έδειξαν καλά στοιχεία στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα...

To παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει τρία 30λεπτα, αλλά κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο ομάδων, το τελευταίο του κομμάτι κράτησε 10 λεπτά περισσότερο.

Ο Μπόλονι είδε τους Λεονάρντο - Σπαντάτσιο να μην είναι ακόμα έτοιμοι αν και ο δεύτερος μετά το πρώτο 30λεπτο έδειξε κάποια καλά στοιχεία. 
 
Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν η ελπιδοφόρα εμφάνιση των μικρών που ιδιαίτερα στο 40λεπτο που παίχτηκε στο τέλος, κυκλοφόρησαν την μπάλα, κυριάρχησαν στο γήπεδο και ανάγκασαν τον τεχνικό του Δικεφάλου να τους χειροκροτήσει αρκετές φορές.

Στο 86' σημειώθηκε και το μοναδικό τέρμα του αγώνα, με τον Αποστολόπουλο που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι το οποίο  κέρδισε από τον τερματοφύλακα, ο δραστήριος Πέλκας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Λεονάρντο (60΄Κωνσταντινίδης), Κατσικάς, Μπαλάφας (60΄Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης (41΄ Πέλκας), Πόποβιτς (60΄Ταουσιάνης), Σπαντάσιο (60΄Κίτσιου), Γιάννου (60΄ Παπαδόπουλος).

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής (30΄Λαμπάκης), Καραμουκίδης (44΄Βαφέας), Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Σαρακατσάνης, Σίνης, Προβατίδης, Καπνίδης.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4