Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Αυγούστου 2022

Άφησε υποσχέσεις στο Σαν Πάολο (2014)


Σαν σήμερα στις 2/8/2014, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τη Νάπολι, από την οποία έχασε με 2-0 ...
 
Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 έχοντας τον Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς. Κεντρικά χαφ Μαντούρο - Τζανδάρης, μπροστά τους ο Γκολάσα, στις πρέρυγες Μακ και Περέιρα, ενώ στην κορυφή ξεκίνησε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Καχεγιόν. Προηγήθηκε λάθος του Βίτορ ο Χάμσικ πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Καγιεχόν, που πλάσαρε τον Γιακουμή και έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 10λεπτο, όμως ήταν φανερή η αδυναμία των μέσων να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Στο 24' ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη καλή στιγμή του Δικεφάλου στο ματς.

Στο 36' ο Καγιεχόν βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε τον Γιακουμή που ακούμπησε την μπάλα όσο έπρεπε, πριν αυτή χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και περάσει κόρνερ. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ήταν εξαιρετικός.

Γενικά στο πρώτο 45λεπτο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία μας και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους ακριβοπληρωμένους Ναπολιτάνους.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως μετά το 65΄ο ΠΑΟΚ άρχισε να πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια του και να βγάζει πολύ καλές φάσεις για να ισοφαρίσει.

Στο 70' είχαμε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλούρη να βγαίνει μόνος με τον Ράφαελ μετά από μπαλιά του Μακ, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, ενώ στο 83' χάθηκε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία. Πρώτα ο Μάρτενς με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση δεν μπόρεσε σκοράρει (απέκρουσε ο Κολόμπο) και στη συνέχεια της φάσης ο Κλάους πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά...

Στο χρονικό αυτό σημείο, ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα παίζοντας κυρίως από δεξιά με τους δραστήριους Μακ και Κωνσταντινίδη και έδειχνε πως μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Σαν Πάολο. Στις καθυστερήσεις όμως του παιχνιδιού η Νάπολι με τον Ραντόσεβιτς (κοντινή προβολή) έκανε το τελικό 2-0.

Ο νεανικός ΠΑΟΚ άφησε υποσχέσεις και όλοι πιστεύαμε πως αν ενισχυόταν με 2-3 προσθήκες ποιοτικών παιχνιδιών θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του.

Oι συνθέσεις:

Νάπολι:
Ράφαελ (73' Κολόμπο), Μέστο (61' Μάτζιο), Αλμπιόλ (69' Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46' Γκουλάμ), Γκαργκάνο (61' Ραντόσεβιτς), Ζορζίνιο (46' Ινλέρ), Χάμσικ (69' Πάντεφ), Βάργκας (46' Τζεμαΐλι), Καγιεχόν (46' Μέρτενς), Ζαπάτα (46' Μίτσου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου (69' Κωνσταντινίδης), Βίτορ (53' Σκόνδρας), Κατσικάς (62' Ποζατζίδης), Ρατς (53' Σπυρόπουλος), Μαντούρο (46' Κάτσε), Τζανδάρης (56' Σαββίδης), Γκολάσα (53' Μάρτνες), Μακ, Περέιρα (62' Κουλούρης), Κλάους.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4