Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη επί της Μπαουνάταλ (1982)


Σαν σήμερα στις 4/8/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του την ερασιτεχνική ομάδα Μπαουνάταλ, την οποίαν κέρδισε με 4-1...

Αυτό ήταν το 5
ο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο επί γερμανικού εδάφους, με την ομάδα να αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον Χάινς Χέερ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.

Το σκορ άνοιξε στο 4' ο Γιάννης Ψαρράς με ωραία κεφαλιά - ψαράκι, για να έρθει με την έναρξη της επανάληψης ο Δημόπουλος να σημειώσει το 2-0 με δυνατό σουτ.

Η Μπαουνάταλ μείωσε προσωρινά σε 2-1, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ για τον Δικέφαλο, με τους Σκαρτάδο και Τρίμχολντ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παντέλης, Σκαρτάδος, Αποστολίδης, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης, Ψαρράς, Γεωργόπουλος (46' Τρίμχολντ), Βασιλάκος (46' Δημόπουλος), Κούδας (46' Τσουρέλας), Κωστίκος.

* Ομαλά εξελισσόταν η πορεία αποθεραπείας του Νέτο Γκουερίνο, ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης μια μέρα πριν το φιλικό, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε από χτύπημα στο πόδι του, υποχωρούσε.



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4