Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Ιουλίου 2022

Ήττα στο φιλικό με Τσβόλε (2014)

Σαν σήμερα στις 18/7/2014, ο ΠΑΟΚ έχασε από την ολλανδική Τσβόλε (Pec Zwolle) με 2-1, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους ...

Ο Δικέφαλος αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Σπυρόπουλο στο 44', σε ένα πολύ δυνατό τεστ με αντίπαλο την Zwolle, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, καθώς στην επανάληψη, όταν άλλαξε όλη η αρχική 11άδα, οι Ολλανδοί ανέτρεψαν το σκορ και πήραν μια φιλική νίκη.

Ο Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 έχοντας τον Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Βίτορ, Κωνσταντινίδη στην άμυνα, Κάτσε, Σαββίδη , Γκολάσα (δεξιά), Μάρτενς (αριστερά) στη μεσαία γραμμή και Κουλούρη, Αθανασιάδη στην επίθεση.

Η Zwolle πατούσε καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το 30ό λεπτό και είχε καλές στιγμές στο 10', 17', 18', και 31' με τον Γιακουμή να έχει στις τρεις περιπτώσεις εξαιρετικές αντιδράσεις και τον Κωνσταντινίδη στο 18' με υπερπροσπάθεια να απομακρύνει πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Περέιρα.

Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και οι επιθετικοί έμεναν αποκομμένοι. Παρόλα αυτά στο 44' ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Σπυρόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της ολλανδικής άμυνας και άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή (και μάλιστα με το δεξί).
Στην επανάληψη ο Αναστασιάδης άλλαξε όλη την ομάδα και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 3-4-3, έχοντας τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, Μαντούρο, Κιόσε, Ποζατζίδη στην άμυνα, Πολύζο, Ρατς, Τζανδάρη, Παναγιωτούδη στη μεσαία γραμμή Πόζογλου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλο στην επίθεση.

Η Zwolle ισοφάρισε στο 50' με κεφαλιά του Περέιρα που εκμεταλλεύτηκε κενό στο κέντρο της άμυνάς μας και στο 64' γύρίσε το ματς.

Ο Νίλαντ εκτελώντας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα "έσκασε" στη γραμμή της εστίας, οι αμυντικοί άργησαν να μπουν στη φάση και ο Ντροστ δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ανέβηκε στο γήπεδο και μπορούσε να ισοφαρίσει στο 77', όταν ο Πόζογλου βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Zwolle, αλλά σούταρε άουτ!

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ στα φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία, η ομάδα έδειξε και πάλι μαχητικότητα, όμως η απόδοσή της κυμάνθηκε στη μετριότητα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ α' ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Σαββίδης, Μάρτενς, Γκολάσα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ β' ημίχρονο:
Μελίσσας, Κιόσε, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Πολύζος, Παναγιωτούδης, Ρατς, Τζανδάρης, Πόζογλου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος.

Pec Zwolle: Μπερ, Φαν Πόλεν, Περέιρα, Σέινσμπουρι, Φαν Χίντουμ, Μοκότζο, Ριένστρα, Σάιμακ, Ντροστ, Τόμας, Ιωαννίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4