Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιουλίου 2022

Φιλική ισοπαλία με γκολάρα του Ζαμπά (2018)


Σαν σήμερα στις 12/7/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Γάνδη, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...

Μία καλή προπόνηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση την Γάνδη, δεχόμενος γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με τον προπονητή του Δικεφάλου να κάνει πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και 11άδες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους Αμρ Ουάρντα και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε αγωνιστική δράση, δίνοντας μάλιστα φανέλα βασικού στον Αιγύπτιο, ενώ παράλληλα ο Ρουμάνος επέλεξε να κάνει μία μίξη των ποδοσφαιριστών του και να δοκιμάσει συνδυασμούς προσώπων.

Εκτός αγώνα έμεινε προληπτικά ο Λάζαρος Λάμπρου , όπως και ο τραυματίας Τιμπό Μουλέν, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο ζέσταμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έξω πλατύ και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο τέταρτο πήρε τα ηνία του αγώνα και θύμισε το πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο μέρος κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Έλεγχος του ρυθμού, κατοχή της μπάλας, εξαιρετική κυκλοφορία και παραγωγή φάσεων.

Σε μία από αυτές στο 28′ ο Λέο Ζαμπά , που ήταν ιδιαίτερα κινητικός και ορεξάτος, πέτυχε το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και φρόντισε να είναι και αρκετά εντυπωσιακό. Ο Βραζιλιάνος πέρασε τους μισούς παίκτες της Γάνδης και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολλές αλλαγές, γεγονός που χάλασε το ρυθμό του και επέτρεψε στους αντιπάλους του να πάρουν αυτοί την κατοχή και να ξεκινήσουν να απειλούν την εστία του Ροντρίγκο Ρέι , ο οποίος σε όλο το δεύτερο μέρος έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις.

Ο Δικέφαλος πίεσε ψηλά και έψαξε σε αρκετές περιπτώσεις την κόντρα, έχοντας στην κορυφή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τις τελικές επιλογές να μην είναι οι καλύτερες δυνατές. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι Βέλγοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, στο 94' με τον Πλαστούν...

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ(α' ημίχρονο):
Γλύκος, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κίτσιου, Ουάρντα, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζαμπά.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίδης (69' Κρέσπο), Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ (69' Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (57' Λημνιός), Ουάρντα (64' Μυστακίδης ), Πρίγιοβιτς.

Γάνδη: Κόοσεμανς, Ντομπέ, Τσακβετάζε, Πλαστούν, Ρόστεντ Ασάρε, Γιάρεμτσουκ, Ντέιβιντ, Φόκετ, Αντριάσεβιτς, Ράσκιν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4